Verfijn

Aanbiedingen
Kleur
Type
Materiaal
Afwerking
Merk

Oorbellen

Oorbellen zijn van alle tijden en worden gedragen door zowel mannen als vrouwen. Online kun je veel soorten oorbellen kopen. Denk aan oorhangers, oorstekers, oorclips en creolen, met bling of zonder, kleine oorbelletjes of lange oorjuwelen. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, DeOorbel heeft altijd hét trendy juweel dat je zoekt! Als online oorbellen winkel hebben we namelijk een groot aanbod aan oorringen. Wij kunnen niet zonder en helpen jou ook graag aan de mooiste items. Oorjuwelen in overvloed

Per pagina
97 - 120 van 2850 items
  • € 8,95

    Vrolijke blauwe oorknopjes.   Deze leuke blauwe oorknopjes geven een frisse en speelse uitstraling. Met hun stralende kleur en eenvoudige ontwerp zijn ze ideaal voor dagelijks gebruik. Of je nu een casual look wilt opfleuren of een subtiele tint aan je werkoutfit wilt toevoegen, deze oorknopjes zijn de perfecte keuze. 

  • € 8,95

    Speelse roze oorknopjes voor een frisse look.Hun zachte roze kleur is perfect voor een speelse, maar toch elegante uitstraling. Of je ze nu draagt naar je werk of tijdens een ontspannen dagje uit, deze oorknopjes geven elke look net dat beetje extra flair.

  • € 11,95

    Roze glazen oorhangers met sprankelende steentjes. Verhoog je glamourfactor met deze prachtige roze oorhangers, met delicate glassteentjes. Deze oorbellen stralen een subtiele elegantie uit, perfect om je look net dat beetje extra te geven. Het ontwerp combineert zacht roze met een glanzende afwerking. 

  • € 11,95

    Groene oorhangers met glassteentjes. Geef je outfit een verfijnde touch met deze groene oorhangers, verrijkt met fonkelende glassteentjes. Deze oorbellen combineren stijlvol helder glas met een levendige groene tint, wat zorgt voor een frisse en moderne uitstraling.   

  • € 8,95

    Paarse oorhangers met goudkleurige strikje en strass steentjes. Deze prachtige paarse oorhangers combineren elegantie met een speelse touch. De combinatie van paarse glaskralen, een goudkleurig strikje en strass steentjes maakt deze oorbellen een echte eyecatcher. De paarse kleur straalt luxe en verfijning uit, terwijl de strass steentjes voor een...

  • € 8,95

    Goudkleurige oorhangers met strikje en glas steentjes. Deze goudkleurige oorhangers met een strikje en glas steentjes zijn trendy. Ze combineren een klassieke gouden afwerking met de glans van strass steentjes, wat zorgt voor een luxueuze en verfijnde uitstraling. Het strikje voegt een speelse en vrouwelijke touch toe. 

  • € 10,95

    prachtige blauwe oorhangers met glazen steentjes. Deze prachtige blauwe oorhangers met glanzende glazen steentjes zijn een schitterende toevoeging aan elke sieradencollectie. De blauwe kleur van de steentjes vangt het licht prachtig op, wat zorgt voor een betoverend effect. De hoogwaardige afwerking en het tijdloze design maken deze oorbellen tot een...

  • € 10,95

    Charmante roze oorhangers met glas steentjes. Deze roze oorhangers met glas steentjes brengen een vleugje elegantie en sprankeling in je sieraden collectie. Of je nu een casual outfit draagt of een formele look samenstelt, deze oorbellen voegen altijd een verfijnde touch toe.

  • € 10,95

    Groene oorhangers met glazen steentjes. Deze prachtige groene oorhangers met glinsterende glazen steentjes voegen een vleugje glamour toe aan elke outfit.  De oorhangers zijn zorgvuldig afgewerkt en stralen luxe uit, waardoor ze een must-have zijn voor iedere modebewuste vrouw. Combineer deze oorhangers met andere sieraden voor een complete en opvallende...

  • € 10,95

    Goudkleurige oorhangers met drie glassteentjes.Verhoog je elegantie met deze prachtige goudkleurige oorhangers, versierd met drie sprankelende glassteentjes. Deze oorbellen combineren een tijdloos gouden ontwerp met de glans van heldere steentjes, wat zorgt voor een verfijnde en chique uitstraling.

  • € 13,95

    Schitterende blauwe oorhangers met fonkelende glas steentjes. Accentueer je look met deze prachtige blauwe oorhangers. Deze oorbellen zijn versierd met heldere glas steentjes die schitteren bij elke beweging. Het elegante ontwerp maakt ze perfect voor zowel dagelijkse als feestelijke gelegenheden. 

  • € 13,95

    Schitterende roze oorhangers met fonkelende glas steentjes. Voeg een vleugje toe aan je look met deze prachtige roze oorhangers. De oorbellen zijn versierd met heldere glas steentjes die sprankelen bij elke beweging. De warme roze kleur past bij elke outfit en voegt een subtiele, vrouwelijke touch toe.

  • € 16,95

    Rode oorhangers met glaskralen en koord. Deze prachtige rode oorhangers met glaskralen en koord zijn een ware eyecatcher. De oorbellen combineren de levendige kleur van rode glaskralen met het subtiele, maar stevige koord, wat zorgt voor een unieke en bohemian uitstraling.  

  • € 13,95

    Goudkleurige oorhangers met een zwarte strik. Voeg een speelse maar elegante touch toe aan je look met deze goudkleurige oorhangers, versierd met een zwarte strik. Deze oorbellen combineren het luxueuze goud met een stijlvol zwart accent, perfect voor een chique uitstraling. 

  • € 13,95

    Goudkleurige oorhangers met camel kleurige strik. Maak een stijlvol statement met deze goudkleurige oorhangers, voorzien van een camel kleurige strik. Deze oorbellen stralen verfijning uit, waarbij de warme camel tint prachtig contrasteert met het glanzende goud. 

  • € 10,95

    Roze oorbellen met bloemdetail en glazen steentje. Deze prachtige roze oorbellen met een verfijnd bloemdetail en glinsterend glazen steentje zijn een echte blikvanger. Deze oorbellen zijn perfect om elke outfit te verfraaien en een vleugje charme toe te voegen.  De combinatie van zacht roze en sprankelende accenten maakt deze oorbellen onweerstaanbaar.

  • € 15,95

    Goudkleurige oorhangers met schelp en kunstparel. De sierlijke schelpvormige bedels gecombineerd met subtiele kunstpareltjes zorgen voor een maritieme touch die perfect past bij zomerse outfits. De oorbellen zijn afgewerkt met een glanzende gouden coating, waardoor ze zowel chique als stijlvol zijn.

  • € 11,95

    Goudkleurige ronde oorhangers met structuur. De subtiele gestructureerde afwerking geeft de oorbellen een unieke uitstraling, terwijl de ronde vorm zorgt voor een tijdloze en veelzijdige look. De warme gouden tint voegt een vleugje luxe toe en maakt deze oorhangers een onmisbaar accessoire voor elke sieradencollectie.

  • € 12,95

    Goudkleurige ronde oor stekers met verfijnde structuur. Ze zijn gemaakt van roestvrij staal en hebben een subtiele, maar opvallende structuur die een vleugje verfijning toevoegt aan elke outfit. De oor stekers zijn duurzaam en verkleuren niet, waardoor ze hun prachtige uitstraling behouden.

  • € 11,95

    Luxe goudkleurige oorhangers met verfijnde structuur. Deze luxe goudkleurige oorhangers zijn een toonbeeld van verfijning en stijl. De gestructureerde afwerking geeft de oorbellen een uniek karakter.  Deze oorbellen voegen een vleugje glamour toe aan elke outfit en zijn een absolute must-have voor de modebewuste vrouw.   

  • € 16,95

    Goudkleurige Bloemen Oorhangers. Deze prachtige goudkleurige oorhangers zijn een perfecte toevoeging aan je sieradencollectie. Met hun elegante bloemenontwerp stralen ze een gevoel van verfijning en vrouwelijkheid uit. Deze oorbellen zijn een must-have accessoire voor elke moderne vrouw die haar look wil verfraaien.

  • € 10,95

    Witte oorhangers met een goudkleurige rand. Deze prachtige witte oorhangers met een goudkleurige rand stralen pure elegantie uit. Het design met heldere witte accenten en subtiele gouden omlijsting maakt ze perfect voor elke gelegenheid, van casual tot formeel. Het samenspel van kleuren zorgt voor een frisse, verfijnde uitstraling, ideaal om je look...

  • € 10,95

    Blauwe oorhangers met goudkleurige rand. Blauwe oorhangers omgeven door een elegante goudkleurige rand. Het blauw in combinatie met het warme goud zorgt voor een chique uitstraling. Deze oorbellen zijn een perfecte mix van modern en klassiek, waardoor ze een must-have zijn in elke sieradencollectie.

  • € 16,95

    Prachtige goudkleurige oorhangers met acryl parels Deze schitterende goudkleurige oorhangers met acryl parels zijn de perfecte aanvulling op elke sieradencollectie. De elegante goudtint gecombineerd met de klassieke uitstraling van acryl parels zorgt voor een tijdloze en chique look. Ideaal voor zowel formele gelegenheden als alledaagse outfits. 

97 - 120 van 2850 items

Menu

Recent bekeken

Geen artikelen