Verfijn

Aanbiedingen
Kleur
Type
Materiaal
Afwerking
Merk

Oorbellen

Oorbellen zijn van alle tijden en worden gedragen door zowel mannen als vrouwen. Online kun je veel soorten oorbellen kopen. Denk aan oorhangers, oorstekers, oorclips en creolen, met bling of zonder, kleine oorbelletjes of lange oorjuwelen. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, DeOorbel heeft altijd hét trendy juweel dat je zoekt! Als online oorbellen winkel hebben we namelijk een groot aanbod aan oorringen. Wij kunnen niet zonder en helpen jou ook graag aan de mooiste items. Oorjuwelen in overvloed

Per pagina
49 - 72 van 2861 items
  • € 13,95

    Sierlijke taupe kleurige harten oorhangers. De zachte, neutrale tint van taupe maakt deze oorbellen veelzijdig en makkelijk te combineren met diverse stijlen. De hartvorm voegt een romantisch accent toe, terwijl de verfijnde afwerking zorgt voor een tijdloze look.

  • € 13,95

    Trendy harten oorhangers met bruin gekleurde print. Deze bruin gekleurde harten oorhangers zijn de perfecte mix van speelsheid en stijl. De hartvormige hangers hebben een opvallende print die je outfit direct een unieke en modieuze uitstraling geeft. De warme bruintinten zorgen voor een veelzijdige look.

  • € 13,95

    De lengte van deze oorbel is circa 5 a 6 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes. .

  • € 10,95

    De lengte van deze oorbel is circa 5 a 6 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 13,95

    De lengte van deze oorbel is circa 6 a 7 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 13,95

    Chique groene oorclips met gouden accenten Breng kleur in je look met deze groene oorclips, stijlvol afgewerkt met een goudkleurig oor stukje. De levendige groene tint straalt frisheid uit en wordt prachtig gecomplementeerd door het luxe gouden detail.

  • € 13,95

    De lengte van deze oorbel is circa 6 a 7 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 19,95

    Verleidelijke rode oorhangers met gouden kraaltjes. Voeg een vleugje elegantie en kleur toe aan je look met deze rode oorhangers, subtiel afgewerkt met goudkleurige kraaltjes. De rode tint gecombineerd met de warme gloed van goud geven deze oorbellen een luxueuze uitstraling.

  • € 19,95

    Verfijnde groene oorbellen met gouden details. Deze elegante groene oorhangers, versierd met subtiele goudkleurige kraaltjes. De combinatie van rijke groene tinten en luxueuze gouden accenten maakt deze oorbellen een perfecte aanvulling op zowel dagelijkse outfits als chique avondkleding. Ze zijn ontworpen voor de moderne vrouw die houdt van verfijnde...

  • € 19,95

    Rode stekers met goudkleurige details. Deze elegante rode oor stekers zijn perfect voor elke modebewuste vrouw die haar outfit wil verrijken met een vleugje luxe. De opvallende rode kraaltjes worden subtiel gecombineerd met goudkleurige accenten, wat zorgt voor een harmonieuze mix van kleur en stijl.  

  • € 13,95

    Taupekleurige oorhangers met gouden accenten voor een chique look. Deze taupekleurige oorhangers met een goudkleurig oor stukje zijn de perfecte combinatie van verfijning en veelzijdigheid. De zachte taupe tint geeft een neutrale, warme uitstraling, terwijl het gouden accent een vleugje luxe toevoegt.

  • € 13,95

    Zwarte oorhangers in bloemvorm. Deze elegante zwarte oorhangers in de vorm van een bloem stralen verfijning en een vleugje mysterie uit. De subtiele bloemblaadjes vormen een prachtig, tijdloos ontwerp. De diepzwarte kleur geeft de oorbellen een moderne, edgy look die perfect is voor wie een statement wil maken zonder te veel op te vallen. 

  • € 13,95

    Paarse oorhangers in de vorm van een bloem. Deze charmante paarse oorhangers in bloemvorm zijn een perfecte mix van speelsheid en elegantie. De delicate bloemen brengen een vleugje lente in je look, terwijl de zachte paarse tint een frisse en vrouwelijke uitstraling geeft. 

  • € 13,95

    Stijlvolle zwarte oorringen met een unieke patroon. Deze zwart gekleurde oorringen zijn een verfijnde toevoeging aan je sieradencollectie. Het opvallende patroon geeft deze oorringen een unieke twist, waardoor ze perfect zijn voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden. Door de neutrale kleur zijn ze eenvoudig te combineren met elke outfit, van...

  • € 13,95

    Warme bruine oorhangers met goudkleurig accent. Deze prachtige bruine oorhangers met een goudkleurig oor stukje stralen een tijdloze elegantie uit. De warme bruine tinten combineren moeiteloos met het glanzende goud, waardoor deze oorbellen een verfijnde, chique uitstraling krijgen.   

  • € 15,95

    Leuke zwarte oorhangers met goudkleurige bladeren De diepe zwarte kleur in combinatie met de glanzende gouden bladeren creëert een elegant contrast dat elke outfit direct een luxe uitstraling geeft. Perfect te dragen bij een avondje uit of om een casual look wat extra flair te geven. 

  • € 15,95

    Leuke blauwe oorhangers met goudkleurige blaadjes. Deze opvallende blauwe oorhangers zijn de perfecte aanvulling op je sieradencollectie. De diepblauwe elementen stralen luxe uit, terwijl de subtiel vormgegeven goudkleurige blaadjes een vleugje natuur en verfijning toevoegen. 

  • € 15,95

    Okergele oorhangers met goudkleurige bladeren. Deze schitterende okergele oorhangers met goudkleurige bladeren zijn een perfecte mix van kleur en elegantie. De warme, levendige okergele tint brengt een vrolijke touch, terwijl de goudkleurige bladeren een verfijnde, natuurlijke uitstraling geven.    

  • € 12,95

    Luxe rode oorhangers van stof en goudkleurige elementen. Deze opvallende rode oorhangers combineren het zachte, vrouwelijke karakter van stof met de tijdloze elegantie. De rijke rode kleur trekt onmiddellijk de aandacht, terwijl de subtiele goudkleurige details zorgen voor een verfijnde afwerking.

  • € 15,95

    Camelkleurige oorhangers in bloemvorm. Deze camelkleurige oorhangers in de vorm van een bloem zijn een stijlvolle toevoeging aan je sieradencollectie. Het warme camel brengt een natuurlijke, zachte touch aan je look, terwijl de bloemvorm een speelse, maar elegante uitstraling geeft. 

  • € 16,95

    Trendy zwarte oorhangers met bloemen. De oorbellen hebben een bloemvorm, wat een stijlvolle, vrouwelijke uitstraling geeft. De zwarte kleur en het subtiele bloempatroon zorgen voor een chique, maar toch speelse look die je eenvoudig kunt combineren met verschillende outfits. 

  • € 13,95

    Zwarte Bloemen oorhangers met Glas Kralen: Elegant en Mysterieus. De diepe zwarte kleur in combinatie met glinsterende glaskralen zorgt voor een opvallende maar verfijnde uitstraling. Het bloemdesign voegt een vleugje vrouwelijke charme toe, terwijl de zwarte kleur tijdloos en veelzijdig blijft. 

  • € 13,95

    De lengte van deze oorbel is circa 5 a 6 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.  

  • € 13,95

    Rode bloem oorhangers met glas kralen: elegant en vrolijk. Deze rode bloem oorhangers met glas kralen zijn een prachtige toevoeging aan je sieradencollectie. De oorhangers combineren de levendige kleur van rode kralen met het delicate ontwerp van bloemvormige details, wat zorgt voor een perfecte balans tussen speelsheid en elegantie.

49 - 72 van 2861 items

Menu

Recent bekeken

Geen artikelen