Verfijn

Aanbiedingen
Kleur
Type
Materiaal
Afwerking
Merk

Oorbellen

Oorbellen zijn van alle tijden en worden gedragen door zowel mannen als vrouwen. Online kun je veel soorten oorbellen kopen. Denk aan oorhangers, oorstekers, oorclips en creolen, met bling of zonder, kleine oorbelletjes of lange oorjuwelen. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, DeOorbel heeft altijd hét trendy juweel dat je zoekt! Als online oorbellen winkel hebben we namelijk een groot aanbod aan oorringen. Wij kunnen niet zonder en helpen jou ook graag aan de mooiste items. Oorjuwelen in overvloed

Per pagina
73 - 96 van 2850 items
  • € 15,95

    Leuke blauwe oorhangers met goudkleurige blaadjes. Deze opvallende blauwe oorhangers zijn de perfecte aanvulling op je sieradencollectie. De diepblauwe elementen stralen luxe uit, terwijl de subtiel vormgegeven goudkleurige blaadjes een vleugje natuur en verfijning toevoegen. 

  • € 15,95

    Okergele oorhangers met goudkleurige bladeren. Deze schitterende okergele oorhangers met goudkleurige bladeren zijn een perfecte mix van kleur en elegantie. De warme, levendige okergele tint brengt een vrolijke touch, terwijl de goudkleurige bladeren een verfijnde, natuurlijke uitstraling geven.    

  • € 12,95

    Luxe rode oorhangers van stof en goudkleurige elementen. Deze opvallende rode oorhangers combineren het zachte, vrouwelijke karakter van stof met de tijdloze elegantie. De rijke rode kleur trekt onmiddellijk de aandacht, terwijl de subtiele goudkleurige details zorgen voor een verfijnde afwerking.

  • € 15,95

    Camelkleurige oorhangers in bloemvorm. Deze camelkleurige oorhangers in de vorm van een bloem zijn een stijlvolle toevoeging aan je sieradencollectie. Het warme camel brengt een natuurlijke, zachte touch aan je look, terwijl de bloemvorm een speelse, maar elegante uitstraling geeft. 

  • € 16,95

    Trendy zwarte oorhangers met bloemen. De oorbellen hebben een bloemvorm, wat een stijlvolle, vrouwelijke uitstraling geeft. De zwarte kleur en het subtiele bloempatroon zorgen voor een chique, maar toch speelse look die je eenvoudig kunt combineren met verschillende outfits. 

  • € 13,95

    Zwarte Bloemen oorhangers met Glas Kralen: Elegant en Mysterieus. De diepe zwarte kleur in combinatie met glinsterende glaskralen zorgt voor een opvallende maar verfijnde uitstraling. Het bloemdesign voegt een vleugje vrouwelijke charme toe, terwijl de zwarte kleur tijdloos en veelzijdig blijft. 

  • € 13,95

    Rode bloem oorhangers met glas kralen: elegant en vrolijk. Deze rode bloem oorhangers met glas kralen zijn een prachtige toevoeging aan je sieradencollectie. De oorhangers combineren de levendige kleur van rode kralen met het delicate ontwerp van bloemvormige details, wat zorgt voor een perfecte balans tussen speelsheid en elegantie.

  • € 20,95

    De lengte van deze oorbel is circa 1 a 2 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 19,95

    Verfijnde zilverkleurige oorhangers met schitterende strass steentjes. Deze prachtige zilverkleurige oorhangers zijn een verfijnde keuze voor elke sieradenliefhebber. De heldere strass steentjes stralen bij elke beweging, waardoor deze oorbellen een vleugje glamour toevoegen aan zowel dagelijkse als formele outfits. 

  • € 19,95

    Sierlijke goudkleurige oorhangers met stralende strass steentjes. Deze sierlijke goudkleurige oorhangers zijn de perfecte mix van elegantie en glamour. De helder stralende strass steentjes voegen een sprankelend accent toe aan deze tijdloze oorbellen, waardoor ze ideaal zijn voor feestelijke gelegenheden en formele outfits.

  • € 21,95

    Goudkleurige oorhangers met stralende strass steentjes. Deze goudkleurige oorhangers met heldere strass steentjes zijn een perfecte mix van elegantie en glamour. De glanzende goudkleur vangt het licht prachtig op, terwijl de fonkelende strass steentjes elke beweging van je hoofd accentueren. Ideaal voor zowel feestelijke gelegenheden als een verfijnde...

  • € 19,95

    Goudkleurige oorhangers met schitterende zirconia steentjes. Deze prachtige goudkleurige oorhangers stralen pure elegantie uit. De heldere zirconia steentjes, die zorgvuldig zijn geplaatst in een gouden setting, vangen het licht op een betoverende manier, waardoor ze een glamoureus accent toevoegen aan elke outfit. 

  • € 16,95

    Zwarte oorhangers met een dubbele rij glas kralen. Deze zwarte oorhangers zijn een stijlvolle toevoeging aan je collectie. Met een dubbele rij glinsterende zwarte glaskralen stralen ze een tijdloze klasse uit.  De oorhangers zijn met zorg ontworpen en vervaardigd, waardoor ze duurzaam en van hoge kwaliteit zijn.

  • € 16,95

    Grijze oorhangers met een dubbele rij glas kralen. Trendy grijze oorhangers met een dubbele rij glas kralen zijn een toevoeging aan je collectie. Met hun subtiele grijstint en glinsterende glas kralen, voegen ze een vleugje neutraliteit en elegantie toe. Deze oorhangers stralen een delicate schittering uit die elke look compleet maakt.

  • € 16,95

    Beige Oorhangers met Dubbele Rij Glas Kralen. Hoe leuk zijn deze beige oorhangers met een dubbele rij glas kralen. De subtiele beige kleur in combinatie met de glinsterende glas kralen zorgt voor een tijdloze en veelzijdige look.

  • € 16,95

    Zwarte oorhangers met dubbele rij glas kralen. De glinsterende glas kralen zijn zorgvuldig geplaatst om een opvallend, maar toch elegant effect te creëren. Ideaal voor zowel casual als formele gelegenheden, voegen deze oorbellen een vleugje glamour toe aan elke outfit. Dankzij hun tijdloze ontwerp zijn ze een perfecte keuze voor elke fashionista. 

  • € 16,95

    Paarse oorhangers met glaskralen en koord. Voeg een vleugje koninklijke elegantie toe aan je look met deze prachtige paarse oorhangers. Deze sieraden combineren de rijke, paarse kleur van glaskralen met de speelsheid van koord, wat zorgt voor een unieke en opvallende uitstraling. 

  • € 16,95

    Groene oorhangers met glaskralen en koord. Ze combineren een elegante uitstraling met een speelse twist door het gebruik van glaskralen en koord. Het groen symboliseert frisheid en harmonie, terwijl de kralen een trendy en textuurrijke dimensie toevoegen. Het goudkleurige oor stukje voegt een vleugje glamour toe. 

  • € 19,95

    Stijlvolle goudkleurige oorhangers met blauwe glas kralen bol. Deze goudkleurige oorhangers met een blauwe glas kralen bol voegen een vleugje kleur toe aan elke look. De gouden afwerking biedt een warme, luxueuze achtergrond voor de blauwe kralen, waardoor een prachtig contrast ontstaat.   

  • € 16,95

    Groene oorhangers met harten bedel Voeg een vleugje elegantie en speelsheid toe aan je look met deze groene oorhangers met een harten bedel. De  groene kleur straalt luxe uit, terwijl de harten bedel een speels en romantisch accent toevoegt. Dankzij het tijdloze ontwerp passen ze bij diverse stijlen en outfits, van casual tot chique.

  • € 19,95

    Blauwe klavervier oorhangers met goudkleurige rand Deze prachtige oorhangers combineren een blauwe klavervier met een verfijnde goudkleurige omlijsting.  De combinatie van het symbolische klavervier en het subtiele goud zorgt voor een tijdloze allure.

  • € 10,95

    Zwarte oorhangers met subtiel glassteentje. Deze verfijnde zwarte oorhangers zijn een must-have voor elke sieradencollectie. De oorhangers hebben een strak design met een delicaat glassteentje in het oor stukje dat subtiel glinstert. Ideaal om elke outfit, van casual tot chique, een stijlvolle touch te geven. 

  • € 10,95

    Prachtige witte oorhangers met bloemenmotief. Deze witte oorhangers met een subtiel bloemenmotief voegen een vleugje romantiek toe. Wil je je look een zachte, vrouwelijke touch geven? Deze oorhangers combineren moeiteloos met verschillende stijlen, van casual tot chic, en laten je stralen.   

  • € 13,95

    Schattige roze bloemen oor stekers met glaskralen. Deze schattige roze bloemen oor stekers met glaskralen zijn de perfecte combinatie van speels en elegant. De delicate bloemen geven een romantische touch, terwijl de glaskralen een subtiele glans toevoegen.  De zachte roze tint en sprankelende kralen maken deze oorbellen onweerstaanbaar en veelzijdig. 

73 - 96 van 2850 items

Menu

Recent bekeken

Geen artikelen