Nieuwe sieraden

Per pagina
97 - 120 van 202 items
  • € 13,95

    Roze lange oorhangers met glassteentjes. Voeg een vleugje verfijning en kleur toe aan je outfit met deze roze lange oorhangers, versierd met sprankelende glassteentjes. De zachte roze tint straalt romantiek en elegantie uit, terwijl de schitterende glassteentjes zorgen voor een subtiele glamour.  

  • € 13,95

    Groene lange oorhangers met glassteentjes. Breng een speelse en elegante flair aan je look met deze groene lange oorhangers, versierd met prachtige glas steentjes. De levendige groene kleur van de kralen straalt frisheid en energie uit, terwijl het slanke, langwerpige ontwerp zorgt voor een verfijnde en modieuze uitstraling.   

  • € 19,95

    Goudkleurige Halsketting met 3 Beige Bloemen. Deze goudkleurige halsketting met 3 beige bloemen voegt een verfijnde, romantische touch toe aan elke outfit. De combinatie van glanzend goud met zachte, beige bloemen maakt dit sieraad perfect.

  • € 24,95

    Goudkleurige korte halsketting met gekleurde steentjes. De combinatie van glanzend goud en heldere, kleurrijke steentjes zorgt voor een speelse en chique uitstraling. Deze halsketting is ideaal voor zowel dagelijkse looks als feestelijke gelegenheden, en vormt een stralend accent bij elke stijl. 

  • € 12,95

    Prachtige rode bloemen oor stekers voor elke look. De rode kleur van de bloem staat symbool voor passie en elegantie, waardoor ze perfect passen bij zowel casual als feestelijke gelegenheden. Door het bloemdesign trek je gegarandeerd de aandacht en voeg je een vrouwelijke flair toe aan je look.

  • € 12,95

    Beige bloemen oorhangers met gouden kern. Deze beige bloemen oorhangers zijn een perfecte mix van romantiek en verfijning. De delicate bloemen, met hun zachte beige tinten, omlijsten subtiel een schitterende goudkleurige kern die een vleugje luxe toevoegt. Deze oorbellen zijn een opvallend accessoire.  

  • € 13,95

    Sierlijke taupe kleurige harten oorhangers. De zachte, neutrale tint van taupe maakt deze oorbellen veelzijdig en makkelijk te combineren met diverse stijlen. De hartvorm voegt een romantisch accent toe, terwijl de verfijnde afwerking zorgt voor een tijdloze look.

  • € 13,95

    Trendy harten oorhangers met bruin gekleurde print. Deze bruin gekleurde harten oorhangers zijn de perfecte mix van speelsheid en stijl. De hartvormige hangers hebben een opvallende print die je outfit direct een unieke en modieuze uitstraling geeft. De warme bruintinten zorgen voor een veelzijdige look.

  • € 13,95

    De lengte van deze oorbel is circa 5 a 6 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes. .

  • € 13,95

    De lengte van de broche is 4,5 cm De broche heeft een pin sluiting

  • € 30,95

    Bruine lange halsketting met dierenprint. Deze bruine lange halsketting met dierenprint voegt een gedurfde en modieuze touch toe aan je look. Het opvallende dierenprintpatroon, gecombineerd met de warme bruine tinten, zorgt voor een wilde en stijlvolle uitstraling. Perfect om een eenvoudige outfit te transformeren, biedt deze ketting een vleugje exotische...

  • € 27,95

    Luxe goudkleurige lange halsketting met groene schakels. Het samenspel van de glanzende gouden schakels en groene tinten geeft een luxe uitstraling die perfect is voor speciale gelegenheden, maar ook makkelijk te dragen is bij dagelijkse outfits. De lange ketting valt soepel langs de hals en voegt een vleugje glamour toe aan je look zonder te overheersen. 

  • € 19,95

    Zwart gekleurde armband met meerdere strengen. Deze zwart gekleurde armband met meerdere strengen is een stijlvolle en veelzijdige accessoire die elke outfit een moderne en verfijnde uitstraling geeft. De verschillende strengen in diepzwart creëren een gelaagd en dynamisch effect.

  • € 19,95

    Paars gekleurde armband met meerdere strengen. Deze paars gekleurde armband met meerdere strengen voegt een vleugje mysterie en elegantie toe aan elke outfit. De diepe paarse tinten in de verschillende strengen creëren een gelaagd en verfijnd ontwerp.

  • € 19,95

    Groen gekleurde armband met meerdere strengen. Deze groen gekleurde armband met meerdere strengen is een opvallend accessoire dat elke outfit een frisse, modieuze look geeft. De verschillende strengen in levendige groentinten creëren een speelse en dynamische look.   

  • € 10,95

    De lengte van deze oorbel is circa 5 a 6 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 16,95

    De lengte van deze oorclip is circa 3 cm. De oorclip is Stainless Steel De oorbellen zijn nikkelvrij

  • € 13,95

    De lengte van deze oorbel is circa 6 a 7 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 10,95

    Zilverkleurige oorclips met imitatieparels. Deze zilverkleurige oorclips met verfijnde imitatieparels stralen pure elegantie uit. De koele, zilverkleurige afwerking vormt een perfect contrast met de zachte glans van de parels, wat deze oorclips een tijdloze en chique uitstraling geeft.

  • € 10,95

    Goudkleurige oorclips met een imitatie parel. Deze goudkleurige oorclips met een elegante imitatieparel stralen tijdloze klasse en verfijning uit. Het zachte, glanzende parelaccent vormt een prachtig contrast met de warme gouden kleur, waardoor deze oorclips een luxueuze uitstraling hebben.

  • € 13,95

    Stijlvolle zwarte oorclips met gouden accent. Geef je outfit een chique upgrade met deze zwarte oorclips, prachtig afgewerkt met een goudkleurig oor stukje. De combinatie van klassiek zwart en glanzend goud zorgt voor een tijdloze uitstraling die zowel bij dagelijkse als feestelijke gelegenheden.  

  • € 13,95

    Elegante blauwe oorclips met goudaccent. Deze blauwe oorclips met een goudkleurig oor stukje voegen een vleugje verfijning toe aan elke outfit. De diepe, rijke blauwe kleur straalt klasse uit en wordt prachtig geaccentueerd door het subtiele gouden detail. Perfect voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden, bieden deze oorclips een stijlvolle...

  • € 13,95

    Chique groene oorclips met gouden accenten Breng kleur in je look met deze groene oorclips, stijlvol afgewerkt met een goudkleurig oor stukje. De levendige groene tint straalt frisheid uit en wordt prachtig gecomplementeerd door het luxe gouden detail.

  • € 13,95

    Stijlvolle camel kleurige oorclips met goudaccent. Geef je look een elegante twist met deze camel kleurige oorclips, subtiel afgewerkt met een goudkleurig oor stukje. De warme, neutrale tint van de camel kleur maakt deze oorclips perfect om te combineren met zowel casual als chique outfits.

97 - 120 van 202 items

Menu

Recent bekeken

Geen artikelen