Nieuwe sieraden

Per pagina
193 - 202 van 202 items
  • € 13,95

    Goudkleurige oorhangers met een zwarte strik. Voeg een speelse maar elegante touch toe aan je look met deze goudkleurige oorhangers, versierd met een zwarte strik. Deze oorbellen combineren het luxueuze goud met een stijlvol zwart accent, perfect voor een chique uitstraling. 

  • € 13,95

    Goudkleurige oorhangers met camel kleurige strik. Maak een stijlvol statement met deze goudkleurige oorhangers, voorzien van een camel kleurige strik. Deze oorbellen stralen verfijning uit, waarbij de warme camel tint prachtig contrasteert met het glanzende goud. 

  • € 10,95

    Roze oorbellen met bloemdetail en glazen steentje. Deze prachtige roze oorbellen met een verfijnd bloemdetail en glinsterend glazen steentje zijn een echte blikvanger. Deze oorbellen zijn perfect om elke outfit te verfraaien en een vleugje charme toe te voegen.  De combinatie van zacht roze en sprankelende accenten maakt deze oorbellen onweerstaanbaar.

  • € 15,95

    Goudkleurige oorhangers met schelp en kunstparel. De sierlijke schelpvormige bedels gecombineerd met subtiele kunstpareltjes zorgen voor een maritieme touch die perfect past bij zomerse outfits. De oorbellen zijn afgewerkt met een glanzende gouden coating, waardoor ze zowel chique als stijlvol zijn.

  • € 12,95

    Tijdloze halsketting met hartvormige bedel. De subtiele glans van het zilverkleurige metaal maakt het een veelzijdig accessoire dat perfect past bij elke outfit, van casual tot chic. Dit sieraad straalt eenvoud en elegantie uit, wat het een onmisbaar mode-item maakt.

  • € 11,95

    Goudkleurige ronde oorhangers met structuur. De subtiele gestructureerde afwerking geeft de oorbellen een unieke uitstraling, terwijl de ronde vorm zorgt voor een tijdloze en veelzijdige look. De warme gouden tint voegt een vleugje luxe toe en maakt deze oorhangers een onmisbaar accessoire voor elke sieradencollectie.

  • € 12,95

    Goudkleurige ronde oor stekers met verfijnde structuur. Ze zijn gemaakt van roestvrij staal en hebben een subtiele, maar opvallende structuur die een vleugje verfijning toevoegt aan elke outfit. De oor stekers zijn duurzaam en verkleuren niet, waardoor ze hun prachtige uitstraling behouden.

  • € 11,95

    Luxe goudkleurige oorhangers met verfijnde structuur. Deze luxe goudkleurige oorhangers zijn een toonbeeld van verfijning en stijl. De gestructureerde afwerking geeft de oorbellen een uniek karakter.  Deze oorbellen voegen een vleugje glamour toe aan elke outfit en zijn een absolute must-have voor de modebewuste vrouw.   

  • € 13,95

    Luxueuze gouden armband met zwarte kralen. Deze goudkleurige armband met zwarte glaskralen is een must-have voor elke modebewuste vrouw. De combinatie van glanzend goud en diepzwarte kralen straalt zowel luxe als verfijning uit. Elke kraal is zorgvuldig geplaatst om een harmonieuze en chique uitstraling te garanderen. 

  • € 17,95

    Verfijnde goudkleurige armband met harten bedels. De armband is versierd met verschillende hartjes bedels, elk met een unieke en verfijnde uitstraling. De hartjes symboliseren liefde en elegantie, waardoor deze armband een ideaal cadeau is voor een geliefde of een speciale aanvulling op je eigen collectie. 

193 - 202 van 202 items

Menu

Recent bekeken

Geen artikelen