Best verkochte producten

Per pagina
1273 - 1296 van 3089 items
  • € 14,95

    Rode oorclips met een hanger van hars De lengte van deze oorclip is circa 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 16,95

    Rode getinte oorclips van hars De lengte van deze oorclip is circa 7,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 16,95

    Paars getinte oorclips van hars De lengte van deze oorclip is circa 7,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 16,95

    Groene oorclips van getinte hars De lengte van deze oorclip is circa 7,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 16,95

    Rode getinte hars oorclips De lengte van deze oorclip is circa 7,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 16,95

    Oranje getinte hars oorclips De lengte van deze oorclip is circa 7,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 16,95

    Geel getinte hars oorclips De lengte van deze oorclip is circa 7,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 16,95

    Blauwe oorclips van getint hars De lengte van deze oorclip is circa 7,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 27,95

    Witte lange halsketting met glas kralen zilverkleurige elementen. De lengte van de halsketting is circa  100 cm. De ketting heeft een verlengkettinkje van 5 cm.

  • € 14,95

    Goudkleurige oorhangers met roze glas kralen De lengte van deze oorbel is circa 5 a 6 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 10,95

    Gekleurde oorhangers met een geel glas steentje. De lengte van deze oorbel is circa 3 a 4 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 13,95

    Goudkleurige oorringen met roze bloemetjes De lengte van deze oorbel is circa 2 a 3 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij.

  • € 16,95

    Oranje oorhangers met een goudkleurig oor stukje De lengte van deze oorbel is circa 5.50 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 16,95

    Goudkleurige oorclips met een rode kleur in de hanger De lengte van deze oorclip is circa 6 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 16,95

    Goudkleurige oorclips met turquoise detail in de hanger. De lengte van deze oorclip is circa 6 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Blauwe oorclips met een goudkleurig bewerkt oor stukje. De lengte van deze oorclip is circa 5,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Witte oorclips met een goudkleurig bewerkt oor stukje De lengte van deze oorclip is circa 5,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Grote beige getinte oorclips. De lengte van deze oorclip is circa 4 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 15,95

    Goudkleurige oorclips met een mooi motief De lengte van deze oorclip is circa 7,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 15,95

    Goudkleurige oorclips  met een mooi patroon De lengte van deze oorclip is circa 6 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 15,95

    Zilverkleurige oorclips van roest vrij staal. De lengte van deze oorclip is circa 6.3 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 15,95

    Goudkleurige oorclips met zonne motief De lengte van deze oorclip is circa 7,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 20,95

    Paars gekleurde oorhangers met een goudkleurig oor stukje De lengte van deze oorbel is circa 6.20 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 13,95

    Zilverkleurige ovale oorclips met structuur. De lengte van deze oorclip is circa 7 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips

1273 - 1296 van 3089 items

Menu

Recent bekeken

Geen artikelen