Best verkochte producten

Per pagina
3073 - 3088 van 3088 items
  • € 19,95

    Rode stekers met goudkleurige details. Deze elegante rode oor stekers zijn perfect voor elke modebewuste vrouw die haar outfit wil verrijken met een vleugje luxe. De opvallende rode kraaltjes worden subtiel gecombineerd met goudkleurige accenten, wat zorgt voor een harmonieuze mix van kleur en stijl.  

  • € 15,95

    Leuke blauwe oorhangers met goudkleurige blaadjes. Deze opvallende blauwe oorhangers zijn de perfecte aanvulling op je sieradencollectie. De diepblauwe elementen stralen luxe uit, terwijl de subtiel vormgegeven goudkleurige blaadjes een vleugje natuur en verfijning toevoegen. 

  • € 13,95

    Zwarte Bloemen oorhangers met Glas Kralen: Elegant en Mysterieus. De diepe zwarte kleur in combinatie met glinsterende glaskralen zorgt voor een opvallende maar verfijnde uitstraling. Het bloemdesign voegt een vleugje vrouwelijke charme toe, terwijl de zwarte kleur tijdloos en veelzijdig blijft. 

  • € 13,95

    Rode bloem oorhangers met glas kralen: elegant en vrolijk. Deze rode bloem oorhangers met glas kralen zijn een prachtige toevoeging aan je sieradencollectie. De oorhangers combineren de levendige kleur van rode kralen met het delicate ontwerp van bloemvormige details, wat zorgt voor een perfecte balans tussen speelsheid en elegantie.

  • € 16,95

    Luxueuze goudkleurige oorclips met zwarte en heldere steentjes. Deze prachtige goudkleurige oorclips stralen luxe en elegantie uit. Het ontwerp combineert een diep zwart steentje in het midden met schitterende heldere stras steentjes rondom, wat zorgt voor een verfijnde en chique uitstraling.

  • € 13,95

    Roze lange oorhangers met glassteentjes. Voeg een vleugje verfijning en kleur toe aan je outfit met deze roze lange oorhangers, versierd met sprankelende glassteentjes. De zachte roze tint straalt romantiek en elegantie uit, terwijl de schitterende glassteentjes zorgen voor een subtiele glamour.  

  • € 30,95

    Bruine lange halsketting met dierenprint. Deze bruine lange halsketting met dierenprint voegt een gedurfde en modieuze touch toe aan je look. Het opvallende dierenprintpatroon, gecombineerd met de warme bruine tinten, zorgt voor een wilde en stijlvolle uitstraling. Perfect om een eenvoudige outfit te transformeren, biedt deze ketting een vleugje exotische...

  • € 10,95

    De lengte van deze oorbel is circa 5 a 6 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 16,95

    De lengte van deze oorclip is circa 3 cm. De oorclip is Stainless Steel De oorbellen zijn nikkelvrij

  • € 10,95

    Goudkleurige oorclips met een imitatie parel. Deze goudkleurige oorclips met een elegante imitatieparel stralen tijdloze klasse en verfijning uit. Het zachte, glanzende parelaccent vormt een prachtig contrast met de warme gouden kleur, waardoor deze oorclips een luxueuze uitstraling hebben.

  • € 13,95

    Stijlvolle camel kleurige oorclips met goudaccent. Geef je look een elegante twist met deze camel kleurige oorclips, subtiel afgewerkt met een goudkleurig oor stukje. De warme, neutrale tint van de camel kleur maakt deze oorclips perfect om te combineren met zowel casual als chique outfits.

  • € 12,95

    Zwarte ovale oorclips. Deze clips hebben een ovale vorm en zijn zwart van kleur, wat ze een elegante en tijdloze uitstraling geeft. Ze kunnen van verschillende materialen zijn gemaakt, zoals metaal, kunststof, of zelfs hout, en zijn vaak voorzien van een stevige sluiting die comfortabel om het oor klemt zonder te knellen. 

  • € 13,95

    De lengte van deze oorbel is circa 5-6 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 8,95

    De lengte van deze oorbel is circa 1 a 2 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 10,95

    De lengte van deze oorbel is circa 13 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 17,95

    Modieuze donkerblauwe oorhangers met stof en veer detail De combinatie van zachte stof en een delicate veer zorgt voor een opvallend, maar elegant effect. De diepe kleur en de speelse veer maken deze oorbellen een echte must-have voor liefhebbers van unieke sieraden.

3073 - 3088 van 3088 items

Menu

Recent bekeken

Geen artikelen