Best verkochte producten

Per pagina
841 - 864 van 3088 items
  • € 14,95

    Groene oorclips in zilverkleurige setting en glas stenen D lengte van deze oorclip is circa 6.5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Blauwe glas kralen oorclips in goudkleurige setting De lengte van deze oorclip is circa 8 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Rode oorclips met glas stenen en een goudkleurige setting De lengte van deze oorclip is circa 4.5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Goudkleurige oorclips in de vorm van 2 grote sterren De lengte van deze oorclip is circa 9 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Zilverkleurige lange oorclips met 2 ovale hangers De lengte van deze oorclip is circa 9 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 11,95

    Zwarte oorhangers met print en een goudkleurig oor stukje De lengte van deze oorbel is circa 6 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 14,95

    Groene oorclips in de vorm van een blad De lengte van deze oorclip is circa 3,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Zwart gekleurde oorclips met een mooi design. De lengte van deze oorclip is circa 3 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Witte oorclips met een goudkleurig oor stukje De lengte van deze oorclip is circa 5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Zwarte getinte ovale oorclips met een zilverkleurige rand De lengte van deze oorclip is circa 2,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Blauwe getinte ovale oorclips met een zilverkleurige rand De lengte van deze oorclip is circa 2,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Blauwe oorclips met een goudkleurige rand De lengte van deze oorclip is circa 2 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 16,95

    Heldere bloemen oorclips met glas steentjes in goudkleurige setting. De lengte van deze oorclip is circa 6 a 7 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Zilverkleurige harten oorclips met heldere strass steentjes. De lengte van deze oorclip is circa 6 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    De diameter van deze oorclip is circa 3,8 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 10,95

    Zwarte oorclips in de vorm van een bloem De lengte van deze oorclip is circa 2 a 3 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 18,95

    Kaki groen gekleurde oorclips met een goudkleurig oor stukje De lengte van deze oorclip is circa 5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 18,95

    Zwart met wit gestreepte oorclips met een zilverkleurig oor stukje De lengte van deze oorclip is circa 5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 16,95

    Feestelijke zwarte oorhangers met glas steentjes De lengte van deze oorbel is circa 4 a 5 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 14,95

    De lengte van deze oorclip is circa 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 15,95

    De lengte van deze oorclip is circa 2,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 15,95

    Blauwe oorclips met een goudkleurig oor stukje  De lengte van deze oorclip is circa 7.5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 19,95

    Blauwe glas kralen oorhangers met een goudkleurige oor stukje De lengte van deze oorbel is circa 5 a 6 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 14,95

    Paarse oorclips met een hars hanger. De lengte van deze oorclip is circa 5,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

841 - 864 van 3088 items

Menu

Recent bekeken

Geen artikelen