Rode druppel vormige oorhangers

193156

8720994075557

Nieuw artikel

Elegante Rode Druppelvormige Oorhangers

Deze prachtige rode druppelvormige oorhangers zijn een stijlvolle toevoeging aan je sieradencollectie. Met hun verfijnde ontwerp en opvallende rode kleur trekken ze gegarandeerd de aandacht. De oorhangers zijn gemaakt van hoogwaardig metaal en bevatten een schitterende glazen steen die elegantie uitstraalt.

Meer details

€ 3,95

De levertijd van dit Yehwang artikel is 6-7 werkdagen

- +

 
Informatie

Tijdloos en Vrouwelijk Design

De oorhangers hebben een totale lengte van ongeveer 2,5 cm, wat ze perfect maakt voor zowel dagelijkse mode als speciale gelegenheden. De rode glashanger, geslepen in een druppelvorm, geeft een vleugje verfijning aan je look. Door het gebruik van glas als steensoort, schitteren de oorbellen subtiel bij elke beweging.

Waarom zijn rode oorhangers zo populair? Rode sieraden zijn tijdloos en kunnen elke outfit een extra dimensie geven. Deze specifieke oorhangers combineren klassieke elegantie met een moderne twist, waardoor ze een must-have zijn voor elke modebewuste vrouw.

Bestel nu en voeg deze schitterende rode druppelvormige oorhangers toe aan je collectie. Ideaal als cadeau voor jezelf of een geliefde.

  • De lengte van deze oorbel is circa 2,5 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.
 
Gegevens
Gewicht7 gr
Lengte2.45 cm
Breedte0.75 cm
TypeSteker
MateriaalAcryl
Lengte oorbel2 - 3 cm

Accessoires

Menu