Rode oorclips

Shop veilig thuis in meer dan 200 unieke rode oorclips geschikt voor oren zonder gaatjes. Een klein beetje rood is genoeg, en maakt ook je doordeweekse outfit een beetje feestelijk. Match goud of zilver met een rood detail of randje. Shop op je gemak je oorclips in de kleur van de liefde, met liefde door ons uitgezocht. De mooiste oorclip juwelen koop je bij DeOorbel. Oorclip juwelen geschikt voor oren zonder gaatjes.

Per pagina
49 - 72 van 135 items
  • € 12,95

    Rode rechthoekige oorclips met een wit ovaal oorstukje De breedte van deze oorclip is 5.5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 12,95

    Rode oorclips met een zilverkleurige rand De breedte van deze oorclip is 1.5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 15,95

    Rode oorclips met een bloemen hanger en een zwart oorstukje De breedte van deze oorclip is 5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 15,95

    Donkerrode bloemen oorclips De breedte van deze oorclip is 2 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Goudkleurige oorclips met een rode steen in het midden van de hanger De breedte van deze oorclip is 3 cm. De lengte van de oorclips is 5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Rood gekleurde oorclips met een rood oorstukje en een goudkleurige rand  De breedte van deze oorclip is 2 cm. De lengte van de oorclips is 4,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Goudkleurige oorclips met rode bolvormige hanger bezet met strass steentjes De breedte van deze oorclip is 1,5 cm. De lengte van de oorclips is 4 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Rode oorclips met een goudkleurig oorstukje De breedte van deze oorclip is 2 cm. De lengte van de oorclips is 4,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Rood met zwarte oorclips en een zwart element in het midden De breedte van deze oorclip is 3,5 cm. De lengte van de oorclips is 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Mooie oorclips met een rode hanger en een zwart oorstukje De breedte van deze oorclip is 2,5 cm. De lengte van de oorclips is 9 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Rode oorclips met een zwart ovaal oorstukje De breedte van deze oorclip is 3,7 cm. De lengte van de oorclips is 7,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 15,95

    Rood gekleurde oorclips met een effen rood oorstukje De breedte van deze oorclip is 4 cm. De lengte van de oorclips is 7,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 15,95

    Rood met zwarte oorclips met een mooi patroon De breedte van deze oorclip is 5 cm. De lengte van de oorclips is 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Rode oorclips met een zwart oorstukje De breedte van deze oorclip is 2,5 cm. De lengte van de oorclips is 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 12,95

    Rode bloemvormige oorclips met zwarte strass steentjes. De breedte van deze oorclip is circa 2,8 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 12,95

    Rode vierkante oorclips in zilverkleurige zetting van Belle Miss De lengte van deze oorclip is 1,8 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.

  • € 14,95

    Rode ruitvormige oorclips met een zwart oorstukje De lengte van deze oorclip is 5.5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.

  • € 12,95

    Ovale oorclips met rode facet steen in een zilverkleurige zetting van Belle Miss. De lengte van deze oorclip is 2,2 cm. De breedte van de oorclip is 1,7 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.

  • € 14,95

    Zilverkleurige langwerpige oorclips met rode gemarmerde inleg van Belle Miss. De lengte van deze oorclip is 6.5 cm. De breedte van de oorclip is 2 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.

  • € 14,95

    Vierkante oorclips met rode inleg in goudkleurige zetting van Belle Miss. De lengte van deze oorclip is 2 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.

  • € 12,95

    Rode ronde oorclips in zilverkleurige zetting van het merk Belle Miss. De diameter van deze oorclip is 2,2 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.

  • € 12,95

    Rode vierkante oorclips met een zilverkleurige rand De lengte van deze oorclip is 1.8 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.

  • € 12,95

    Ronde oorclips met rode halfronde kunstparel in gun black zetting. De diameter van deze oorclip is 1,7 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.

  • € 12,95

    Donker rode oorclips met bloemvormige hanger van Belle Miss. De lengte van deze oorclip is 5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.

49 - 72 van 135 items

Menu

Recent bekeken

Geen artikelen