Zilveren oorjuwelen

Ben je op zoek naar mooie zilveren oorbjuwelen? Op DeOorbel vind je 600+ trendy oorbellen in de kleur zilver. Kies uit zilveren oorringen, oorknopjes, hangers, oorclips en meer. Match ze met je outfits en steel de show bij elke gelegenheid! Heb je meer dan €30 besteed aan zilverkleurige oorbellen? Dan worden je oorsieraden gratis bij jou thuis geleverd!

Per pagina
73 - 96 van 621 items
  • € 5,95

    Zilverkleurige bloemen oorhangers met structuur De lengte van deze oorbel is circa 5.30 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 11,95

    Zilverkleurige harten oorhanger met een parel De lengte van deze oorbel is circa 3 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 16,95

    Zilverkleurige oorhangers in de vorm van een schelp en witte kraaltjes De lengte van deze oorbel is circa 3 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 8,36 € 11,95 -30%
    In prijs verlaagd!

    Trendy zilverkleurige oorhangers met heldere vierkante glasstenen. Deze zilverkleurige oorhangers stralen tijdloze elegantie uit. De heldere vierkante glasstenen vangen het licht prachtig op en voegen een subtiele glans toe aan je look. Door het design zijn deze oorbellen veelzijdig en geschikt voor zowel dagelijkse outfits als formele gelegenheden.   

  • € 15,95

    Zilverkleurige oorhangers met heldere glas kralen De lengte van deze oorbel is circa 7.20 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 15,95

    Zilverkleurige oorhangers met hangende slingers en strass steentjes De lengte van deze oorbel is circa 5.30 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 15,95

    Zilverkleurige oorhangers met 3 hartjes en een parel De lengte van deze oorbel is circa 6 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 16,95

    Zilverkleurige oorhangers met schakels en zirconia steentjes. De lengte van deze oorbel is circa 3 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 13,95

    Zilverkleurige oorhangers met de letters LOVE. De lengte van deze oorbel is circa 10 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 15,95

    Zilverkleurige oorhangers met 3 verschillende bedels. De lengte van deze oorbel is circa 6.50 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 15,95

    Zilverkleurige oorhangers met drie bedels in de vorm van een hart en bloeme. De lengte van deze oorbel is circa 6.40 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 7,52 € 8,95 -16%
    In prijs verlaagd!

    Zilverkleurige hartjes oorbellen met een mooie rand De lengte van deze oorbel is circa 1 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 8,29 € 12,95 -36%
    In prijs verlaagd!

    De oorbellen zijn van  koper en zirkonium. De oorbellen zijn voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn 3.40cm x 1.50cm.

  • € 8,95

    Zilverkleurige oorhangers met kleine roze gekleurde kwastjes. De lengte van deze oorbel is circa 6 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 19,95

    Zilverkleurige oorhangers met koord en zwarte glas kralen. De lengte van deze oorbel is circa 9 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 9,95

    Zilverkleurige oorhangers met verschillende groottes in ringen. De lengte van deze oorbel is circa 3 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 2,57 € 6,95 -63%
    In prijs verlaagd!

    Zilverkleurige oorhangers met 3 blaadjes en blauwe kraaltjes. De lengte van deze oorbel is circa 6 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 8,07 € 14,95 -46%
    In prijs verlaagd!

    Zilverkleurige oorhangers met roze en grijze kraaltjes. De lengte van deze oorbel is circa 8.5cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 8,62 € 17,95 -52%
    In prijs verlaagd!

    Zilverkleurige oorhangers met roze kralen en koord. De lengte van deze oorbel is circa 8.5 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 5,74 € 17,95 -68%
    In prijs verlaagd!

    Zilverkleurige oorhangers met goudkleurig draad en kralen. De lengte van deze oorbel is circa 9 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 14,95

    Zilverkleurige ronde oorhangers met 2 grijze glas steentjes. De lengte van deze oorbel is circa 6.20 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 9,57 € 14,95 -36%
    In prijs verlaagd!

    Zilverkleurige ronde oorhangers met 2 glas steentjes. De lengte van deze oorbel is circa 6.20 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 13,95

    Zilverkleurige oorhangers met een gedraaid motief en zirconia steentjes. De lengte van deze oorbel is circa 2.50 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 6,95

    Zilverkleurige oorhangers met helder strass steentje en een blauwe kraal. De lengte van deze oorbel is circa 5.5 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

73 - 96 van 621 items

Menu

Recent bekeken

Geen artikelen