Gouden oorbellen

Ben je op zoek naar mooie gouden oorbellen? DeOorbel verkoopt de leukste goudkleurige oorbellen, gouden oorringen, gouden oorknopjes, gouden oorhangers en meer. Het maakt niet uit of je een nieuwe outfit hebt waar gouden oorbellen ringen goed mee zouden matchen, of dat je bijpassende accessoires zoekt voor je goudkleurige halsketting, bij ons vind je altijd passende gouden ringen oorbellen. Gouden juwelen koop je bij DeOorbel. Besteed je meer dan €30? Dan is de verzending gratis!

Per pagina
193 - 216 van 738 items
  • € 13,41 € 20,95 -36%
    In prijs verlaagd!

    Goudkleurige oorhangers in de vorm van een dromen vanger De lengte van deze oorbel is circa 6.2 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 13,41 € 20,95 -36%
    In prijs verlaagd!

    Goudkleurige oorhangers met cirkels en een bedrukt oorstukje De lengte van deze oorbel is circa 6.6 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 13,99

    Goudkleurige oorhangers met gedraaide ring en een hartje als oor stukje De lengte van deze oorbel is circa 4.50 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 16,95

    Zwarte oorhangers met glas steentjes en een goudkleurig hart De lengte van deze oorbel is circa 6 a 7 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 13,95

    Blauwe oorhangers met goudkleurige elementen De lengte van deze oorbel is circa 5 a 6 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 19,95

    Goudkleurige oorhangers met blauwe glas kralen rond de hanger De lengte van deze oorbel is circa 7 a 8 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 19,95

    Goudkleurige oorhangers met bruine glas kralen rond de hanger De lengte van deze oorbel is circa 7 a 8 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 19,95

    Goudkleurige oorhangers met gekleurde glas kralen rond de hanger De lengte van deze oorbel is circa 7 a 8 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 14,95

    Goudkleurige oorhangers met 2 ovale glas steentjes en in het midden een hartje De lengte van deze oorbel is circa 6 a 7 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 16,95

    Goudkleurige oorhangers met een bruine ovale glas steen De lengte van deze oorbel is circa 6 a 7 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 16,95

    Goudkleurige oorhangers met rode ovale glas steen in het midden De lengte van deze oorbel is circa 6 a 7 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 16,95

    Goudkleurige glas kralen oorhangers met heldere stras steentjes De lengte van deze oorbel is circa 7 a 8 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 16,95

    Goudkleurige oorhangers met 3 harten De lengte van deze oorbel is circa 6.50 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 16,95

    Zilverkleurige oorhangers met 3 harten De lengte van deze oorbel is circa 6.50 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 16,95

    Goudkleurige oorhangers in de vorm van 3 harten De lengte van deze oorbel is circa 6.15 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 4,95

    Goudkleurige oorhangers met een wit pareltje De lengte van deze oorbel is circa 4.90 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 15,95

    Goudkleurige oorringen met een mooi patroon De lengte van deze oorbel is circa 2.10 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 3,66 € 4,95 -26%
    In prijs verlaagd!

    Goudkleurige vierkante oorhangers met print De lengte van deze oorbel is circa 5.20 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 10,85 € 16,95 -36%
    In prijs verlaagd!

    Goudkleurige oorhangers met sterren en blauwe bedels Deze elegante oorhangers combineren gouden sterren met prachtige blauwe bedels, wat zorgt voor een verfijnde en trendy uitstraling. De oorbellen zijn perfect om je outfit een vleugje glamour te geven. De goudkleurige sterren symboliseren de nachtelijke hemel.

  • € 11,49 € 17,95 -36%
    In prijs verlaagd!

    Goudkleurige oorringen met een roze oog en strass steentjes De lengte van deze oorbel is circa 3.60 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 11,49 € 17,95 -36%
    In prijs verlaagd!

    Goudkleurige oorringen met een hangers als een oog en strass steentjes De lengte van deze oorbel is circa 3.60 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 13,40 € 15,95 -16%
    In prijs verlaagd!

    Goudkleurige oorhangers met ronde elementen De lengte van deze oorbel is circa 7 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 13,40 € 15,95 -16%
    In prijs verlaagd!

    Goudkleurige ovale oorhangers met een hartje als oorstukje De lengte van deze oorbel is circa 6.6 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 12,13 € 18,95 -36%
    In prijs verlaagd!

    Goudkleurige oorhangers met blauw en oranje kraaltjes De lengte van deze oorbel is circa 5.2 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

193 - 216 van 738 items

Menu

Recent bekeken

Geen artikelen