Verfijn

Aanbiedingen
Kleur
Type
Materiaal
Afwerking
Merk

Oorbellen

Oorbellen zijn van alle tijden en worden gedragen door zowel mannen als vrouwen. Online kun je veel soorten oorbellen kopen. Denk aan oorhangers, oorstekers, oorclips en creolen, met bling of zonder, kleine oorbelletjes of lange oorjuwelen. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, DeOorbel heeft altijd hét trendy juweel dat je zoekt! Als online oorbellen winkel hebben we namelijk een groot aanbod aan oorringen. Wij kunnen niet zonder en helpen jou ook graag aan de mooiste items. Oorjuwelen in overvloed

Per pagina
169 - 192 van 2847 items
  • € 19,95

    Prachtige blauwe oorhangers met goudkleurige details Voeg een vleugje elegantie toe aan je look met deze schitterende blauwe oorhangers. De oorbellen zijn voorzien van een subtiel goudkleurig detail dat zorgt voor een luxe uitstraling.  Het contrast tussen het blauw en het warme goud maakt deze oorbellen een echte eyecatcher.

  • € 10,95

    Luxueuze goudkleurige oorhangers met zwart hangende raffia. Voeg een vleugje luxe toe aan je look met deze goudkleurige oorhangers. De elegante oorbellen zijn versierd met zwart hangende raffia, wat zorgt voor een chique en opvallende uitstraling. Het verfijnde ontwerp maakt ze ideaal voor zowel casual als formele stijlen.

  • € 10,95

    Goudkleurige Oorhangers met Grijze Hangende Raffia. Deze goudkleurige oorhangers met grijze hangende raffia zijn een perfecte mix van elegantie en bohemian chic. De delicate gouden basis straalt luxe uit, terwijl de speelse raffia een trendy twist geeft.

  • € 10,95

    Stijlvolle goudkleurige oorhangers met hangende raffia. Maak een statement met deze stijlvolle goudkleurige oorhangers. De elegante oorbellen zijn voorzien van hangende raffia, wat een trendy en unieke uitstraling geeft.

  • € 13,95

    Stijlvolle oorbellen met zwarte kralen en mooie details. Deze  oorhangers met zwarte glaskralen voegen een vleugje mysterie en verfijning toe aan elke outfit. Het eenvoudige maar stijlvolle ontwerp zorgt ervoor dat ze moeiteloos te combineren zijn met verschillende stijlen, van casual tot chique.

  • € 13,95

    Trendy bruine oorhangers met glazen kralen Deze trendy bruine oorhangers zijn een must-have voor elke sieradenliefhebber. De elegante oorbellen zijn voorzien van schitterende glazen kralen, die een warme en verfijnde uitstraling geven. 

  • € 13,95

    Klassieke groene oorhangers met sprankelende kralen. Deze prachtige groene oorhangers zijn een ware blikvanger. De oorbellen zijn versierd met glanzende glazen kralen die een vleugje elegantie en kleur toevoegen aan elke outfit. De oorhangers zijn perfect voor zowel dagelijkse looks als speciale gelegenheden.

  • € 19,95

    Zilverkleurige oorhangers met kunstparel en sprankelend accent. Deze prachtige zilverkleurige oorhangers zijn de perfecte toevoeging aan je sieradencollectie. De oorbellen zijn versierd met een verfijnde kunstparel en een sprankelend oor stukje.

  • € 13,95

    Luxe goudkleurige oorbellen met roze bedel. Deze prachtige goudkleurige oorhangers met een roze bedel zijn een ware eyecatcher. Het subtiele roze van de bedel contrasteert prachtig met de warme goudtinten, wat zorgt voor een elegante en verfijnde look. Perfect voor een avondje uit of om je dagelijkse outfit een chique touch te geven. 

  • € 16,95

    Goudkleurige oorhangers met roze hartje en strass steentje Deze goudkleurige oorhangers met een roze hartje en strass steentjes zijn een perfecte combinatie van elegantie en romantiek. Ze zijn ideaal voor zowel dagelijkse looks als speciale gelegenheden, waardoor je outfit altijd een vleugje glamour krijgt.

  • € 19,95

    Goudkleurige oorhangers met maan en kralen. Deze goudkleurige oorhangers met een maan en kralen zijn een perfecte aanvulling op elke sieradencollectie. De combinatie van het maanontwerp en de mooie kralen geeft deze oorbellen een magische en elegante uitstraling.

  • € 21,95

    Goudkleurige sieraden met roze en zonnige details. Deze stijlvolle gouden oorhangers zijn een perfecte aanvulling voor elke sieradencollectie. Met een delicate combinatie van een roze hartje en een zonnetje, stralen deze oorbellen een gevoel van romantiek en vrolijkheid uit. Ze zijn ideaal voor zowel casual als formele gelegenheden, en voegen een vleugje...

  • € 25,95

    Sierlijke oorbellen met gouden afwerking en paarse harten bedel. Voeg een vleugje luxe toe aan je look met deze prachtige goudkleurige oorhangers. De sierlijke oorhangers zijn voorzien van een delicate paarse harten bedel, die elegant bungelt bij elke beweging. 

  • € 13,95

    Schattige Roze Strikjes Studs Voeg een vleugje speelsheid toe aan je look met deze roze strikjes studs. De roze kleur geeft je outfit een zachte en romantische uitstraling, perfect voor zowel casual als chique gelegenheden. Gemaakt van hoogwaardige materialen, blijven deze oorbellen mooi en stralend, zelfs bij dagelijks gebruik..

  • € 13,95

    Modieuze groene strikjes oorknopjes voor elke gelegenheid. Deze groene strikjes studs voegen een speelse en elegante touch toe aan elke outfit. Het groene van de studs maakt deze oorbellen perfect voor zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheden.

  • € 10,95

    Stijlvolle Goudkleurige Bloemen Oorhangers. Deze goudkleurige bloemen oorhangers voegen een vleugje elegantie toe aan elke outfit. Het bloemdesign gecombineerd met een verfijnde gouden afwerking maakt deze oorbellen perfect voor zowel dagelijkse looks als speciale gelegenheden.

  • € 10,95

    Verfijnde zilverkleurige bloemen oorhangers. Deze zilverkleurige bloemen oorhangers zijn de perfecte aanvulling op elke outfit. Met hun elegante bloemenontwerp en subtiele glans voegen ze een vleugje verfijning toe aan je look. Ze zijn ideaal voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden.

  • € 14,95

    Stijlvolle Goudkleurige Oorbellen met Strik en Hartje Deze elegante goudkleurige oorbellen zijn perfect voor een verfijnde look. Ze combineren de tijdloze charme van een strik met het romantische symbool van een hartje. Gemaakt van hoogwaardig materiaal, zijn deze oorbellen en nikkelvrij.

  • € 10,95

    Modieuze goudkleurige strik oorhangers. Voeg een vleugje glamour toe aan je look met deze elegante goudkleurige strik oorhangers. Deze verfijnde oorbellen zijn ontworpen om elke outfit te verfraaien. Het delicate strikontwerp zorgt voor een speelse en tegelijkertijd stijlvolle uitstraling.

  • € 16,95

    Charmante Goudkleurige Oorhangers met Hartje en Strik Deze elegante goudkleurige oorhangers, versierd met een delicaat hartje en een sierlijke strik, zijn een perfecte aanvulling op elke sieradencollectie. De romantische combinatie van het hartje en de strik straalt liefde en verfijning uit. 

  • € 16,95

    Stijlvolle Blauwe Glaskralen Oorhangers Deze prachtige oorhangers met blauwe glaskralen en een goudkleurige rand zijn een elegante toevoeging aan elke sieradencollectie. De combinatie van de diepblauwe kralen en de warme gloed van de goudkleurige afwerking straalt luxe en verfijning uit.

  • € 15,95

    Charmante zilverkleurige oorhangers met 3 harten Voeg een romantische touch toe aan je look met deze zilverkleurige oorhangers met 3 harten. Deze prachtige oorbellen combineren elegantie en speelsheid, waardoor ze perfect zijn voor elke gelegenheid. De drie hartjes hangen sierlijk en geven een uitstraling aan elke outfit. 

  • € 25,95

    Stijlvolle Goudkleurige Oorhangers met Vlinder en Hartje. Verwen jezelf met deze betoverende goudkleurige oorhangers, versierd met delicate bedels in de vorm van een vlinder en een hartje. Deze charmante oorbellen stralen elegantie uit en zijn perfect om een vleugje romantiek toe te voegen aan je look.

  • € 24,95

    Speelse oorhangers met rode vogel en witte bloem. Ontdek onze prachtige goudkleurige oorhangers, die worden gesierd door een charmante bedel van een rode vogel en een wit bloemetje. De combinatie van de warme goudtint met de levendige rode en zachte witte kleuren maakt deze oorbellen een echte blikvanger.

169 - 192 van 2847 items

Menu

Recent bekeken

Geen artikelen