Verfijn

Aanbiedingen
Kleur
Type
Materiaal
Afwerking
Merk

Oorbellen

Oorbellen zijn van alle tijden en worden gedragen door zowel mannen als vrouwen. Online kun je veel soorten oorbellen kopen. Denk aan oorhangers, oorstekers, oorclips en creolen, met bling of zonder, kleine oorbelletjes of lange oorjuwelen. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, DeOorbel heeft altijd hét trendy juweel dat je zoekt! Als online oorbellen winkel hebben we namelijk een groot aanbod aan oorringen. Wij kunnen niet zonder en helpen jou ook graag aan de mooiste items. Oorjuwelen in overvloed

Per pagina
889 - 912 van 2849 items
  • € 3,66 € 4,95 -26%
    In prijs verlaagd!

    Goudkleurige vierkante oorhangers met print De lengte van deze oorbel is circa 5.20 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 3,66 € 4,95 -26%
    In prijs verlaagd!

    Zilverkleurige vierkante oorhangers met print De lengte van deze oorbel is circa 5.20 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 10,85 € 16,95 -36%
    In prijs verlaagd!

    Goudkleurige oorhangers met sterren en blauwe bedels Deze elegante oorhangers combineren gouden sterren met prachtige blauwe bedels, wat zorgt voor een verfijnde en trendy uitstraling. De oorbellen zijn perfect om je outfit een vleugje glamour te geven. De goudkleurige sterren symboliseren de nachtelijke hemel.

  • € 10,85 € 16,95 -36%
    In prijs verlaagd!

    Modieuze roze oorhangers met sterdesign. Deze charmante roze oorhangers met een ster en een bedel voegen een speelse en elegante touch toe aan je look. De delicate ster gecombineerd met de subtiele bedel creëert een unieke en modieuze uitstraling. Perfect voor dagelijks gebruik of speciale gelegenheden, deze oorhangers zijn een stijlvolle aanvulling op je...

  • € 17,95

    Goudkleurige oorringen met een roze oog en strass steentjes De lengte van deze oorbel is circa 3.60 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 11,49 € 17,95 -36%
    In prijs verlaagd!

    Goudkleurige oorringen met een hangers als een oog en strass steentjes De lengte van deze oorbel is circa 3.60 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 14,95

    Goudkleurig oorringen met een groene vierkante bedel De lengte van deze oorbel is circa 3.30 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 9,57 € 14,95 -36%
    In prijs verlaagd!

    Goudkleurige oorringen met een blauwe vierkante bedel De lengte van deze oorbel is circa 3.30 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 8,95

    Rode bewerkte oorhangers met een goudkleurige cirkel De lengte van deze oorbel is circa <> cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 8,95

    Blauw groenige oorhangers met een goudkleurige cirkel De lengte van deze oorbel is circa 6.30 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 7,95

    Roze oorhangers met bloem en parel en een zilverkleurige rand De lengte van deze oorbel is circa 5 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 13,95

    Donker grijze hartvormige oorhangers met een goudkleurig hartje als oorstukje De lengte van deze oorbel is circa 6 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 13,40 € 15,95 -16%
    In prijs verlaagd!

    Goudkleurige oorhangers met ronde elementen De lengte van deze oorbel is circa 7 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 13,95

    Donker groene glaskralen oorhangers met een goudkleurig hartje als oorstukje De lengte van deze oorbel is circa 6 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 13,40 € 15,95 -16%
    In prijs verlaagd!

    Zilverkleurige oorhangers met ronde elementen De lengte van deze oorbel is circa 7 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 13,40 € 15,95 -16%
    In prijs verlaagd!

    Goudkleurige ovale oorhangers met een hartje als oorstukje De lengte van deze oorbel is circa 6.6 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 15,95

    Zilverkleurige ovale oorhangers met een hartje als oorstukje De lengte van deze oorbel is circa 6.6 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 13,95

    Zwarte oorhangers met glas kralen en een goudkleurige oorstukje De lengte van deze oorbel is circa 4 a 5 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 19,95

    Mooie oorhangers in de tinten, paars, oranje, roze en wit De lengte van deze oorbel is circa 6 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 12,13 € 18,95 -36%
    In prijs verlaagd!

    Goudkleurige oorhangers met oranje gekleurde glas kraaltjes De lengte van deze oorbel is circa 4.20 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 18,95

    Goudkleurige oorhangers met roze gekleurde glas kralen De lengte van deze oorbel is circa 4.20 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 12,13 € 18,95 -36%
    In prijs verlaagd!

    Goudkleurige oorhangers met groen gekleurde glas kralen De lengte van deze oorbel is circa 4.20 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 12,13 € 18,95 -36%
    In prijs verlaagd!

    Goudkleurige oorhangers met blauw/roze glas kralen De lengte van deze oorbel is circa 4.20 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 18,95

    Goudkleurige oorhangers met paars gekleurde glas kralen De lengte van deze oorbel is circa 4.20 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

889 - 912 van 2849 items

Menu

Recent bekeken

Geen artikelen