Verfijn

Aanbiedingen
Kleur
Type
Materiaal
Afwerking
Merk

Oorbellen

Oorbellen zijn van alle tijden en worden gedragen door zowel mannen als vrouwen. Online kun je veel soorten oorbellen kopen. Denk aan oorhangers, oorstekers, oorclips en creolen, met bling of zonder, kleine oorbelletjes of lange oorjuwelen. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, DeOorbel heeft altijd hét trendy juweel dat je zoekt! Als online oorbellen winkel hebben we namelijk een groot aanbod aan oorringen. Wij kunnen niet zonder en helpen jou ook graag aan de mooiste items. Oorjuwelen in overvloed

Per pagina
409 - 432 van 2849 items
  • € 16,95

    Goudkleurige oorhangers met structuur De lengte van deze oorbel is circa 7 a 8 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 20,95

    Oranje, roze oorhangers met een witte imitatie parel. De lengte van deze oorbel is circa 7.50 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 20,95

    Groene oorhangers met een witte imitatie parels De lengte van deze oorbel is circa 7.50 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 20,95

    Blauw met roze oorhangers en een imitatie parel De lengte van deze oorbel is circa 7.5 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 19,95

    Roze oorhangers met een goudkleurige vlinder De lengte van deze oorbel is circa 10 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 19,95

    Groene oorhangers met een goudkleurige vlinder De lengte van deze oorbel is circa 10 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 19,95

    Licht blauwe oorhangers met een goudkleurige vlinder De lengte van deze oorbel is circa 10 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 19,95

    Oranje oorhangers met een goudkleurige vlinder De lengte van deze oorbel is circa 10 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 19,95

    Licht roze oorhangers met een goudkleurige vlinder De lengte van deze oorbel is circa 10cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 20,95

    Stijlvolle Oranje Bloemen Oorhangers. Deze oranje bloemen oorhangers met een roze steentje voegen een opvallende en vrouwelijke touch toe aan elke outfit. De levendige oranje kleur van de bloem combineert prachtig met het delicate roze steentje, dat een zachte glans toevoegt. 

  • € 20,95

    Oorbellen in fuchsia roze bloem design. Deze fuchsia roze bloem oorhangers brengen een vleugje speelse verfijning naar elke outfit. De opvallende kleur van de bloem past perfect bij het groene stras steentje, dat een subtiele glinstering toevoegt. De oorbellen zijn ontworpen om zowel casual als formele looks te verrijken.   

  • € 20,95

    Groen bloemen oorhangers met een roze oor stukje De lengte van deze oorbel is circa 5.50 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 20,95

    Blauwe bloemen oorhangers met helder steentje.Deze blauwe bloemen oorhangers met een helder steentje zijn een perfecte mix van elegantie en frisheid. De blauwe tint van de bloem wordt prachtig geaccentueerd door het heldere steentje in het midden, dat een subtiele schittering toevoegt. 

  • € 20,95

    Paars gekleurde oorhangers met een goudkleurig oor stukje De lengte van deze oorbel is circa 6.20 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 20,95

    Fuchsia roze gekleurde glas kralen oorhangers met een goudkleurig oor stukje De lengte van deze oorbel is circa 6.20 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 20,95

    Oranje gekleurde glas kralen oorhangers met een goudkleurig oor stukje De lengte van deze oorbel is circa 6,2 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 20,95

    Licht roze met goudkleurige glas kralen oorhangers. De lengte van deze oorbel is circa 6.20 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 20,95

    Groen gekleurde glas kralen oorhangers met een goudkleurig oor stukje De lengte van deze oorbel is circa 6.20 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 18,95

    Goudkleurige oorclips met een bruin gekleurde element De lengte van deze oorclip is circa 7,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 13,95

    Witte glas kralen oorhangers met goudkleurige details De lengte van deze oorbel is circa 5.50 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 17,95

    Mooie groene oorhangers met goudkleurige rand en oor stukje De lengte van deze oorbel is circa 8 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 17,60 € 20,95 -16%
    In prijs verlaagd!

    Zilverkleurige oorhangers met bedels en een roze kraaltje De lengte van deze oorbel is circa 6 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 17,60 € 20,95 -16%
    In prijs verlaagd!

    Goudkleurige oorhangers met bedels en een roze kraaltje De lengte van deze oorbel is circa 6 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 14,95

    Goudkleurige oorhangers met een roze hart De lengte van deze oorbel is circa 3.50 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij.

409 - 432 van 2849 items

Menu

Recent bekeken

Geen artikelen