Halskettingen

Halskettingen, choker en colliers in trendy kleuren. Nieuwe outfit? dan ook een nieuwe halsketting. DeOorbel heeft een ruime keuze aan trendy kettingen! Halssnoer met zilver of goud, schelpen of kralen je vind altijd wat.

Per pagina
25 - 48 van 683 items
  • € 23,95

    Verfijnde goudkleurige halsketting met groen natuursteentje. Deze goudkleurige halsketting is een prachtig voorbeeld van subtiele elegantie. De fijne ketting draagt een betoverend groen natuursteentje dat warmte en natuurlijke schoonheid uitstraalt. De combinatie van het goudkleurige metaal en het groene steentje creëert een harmonieus geheel. 

  • € 24,95

    Stijlvolle zwarte kralenketting met goudkleurige hanger. Deze korte halsketting combineert elegantie met een subtiele stoere uitstraling. De zwarte kralen creëren een verfijnde look, terwijl het goudkleurige hangertje een vleugje luxe toevoegt. Perfect om te dragen bij zowel casual als chique outfits, deze ketting is veelzijdig en tijdloos. 

  • € 24,95

    Zilverkleurige korte halsketting met verfijnde hanger. Deze zilverkleurige korte halsketting straalt tijdloze elegantie uit, met een prachtig detail als hanger dat elke outfit een subtiele, maar stijlvolle touch geeft. De delicate hanger vormt het middelpunt van deze sierlijke ketting, perfect om te dragen bij zowel casual als formele gelegenheden. 

  • € 35,95

    Chique zwarte lange halsketting met meerdere lagen. Deze zwarte lange halsketting met meerdere lagen straalt elegantie en mysterie uit. De diepe zwarte tint in combinatie met het gelaagde ontwerp zorgt voor een verfijnde en moderne uitstraling. Deze ketting is perfect om een statement te maken, zonder te overweldigen.

  • € 19,95

    Taupekleurige Korte halsketting van glaskralen. Deze  taupekleurige korte halsketting van glaskralen is een stijlvol accessoire dat subtiele elegantie toevoegt aan elke outfit. De zachte taupe tint van de kralen past perfect bij diverse kledingstijlen, van casual tot chique. 

  • € 19,95

    Goudkleurige korte halsketting met camel kleurige details. Deze goudkleurige korte halsketting met camel kleurige details straalt verfijning en warmte uit. De rijke goudtinten combineren perfect met de zachte camel accenten. Het eenvoudige ontwerp en de aardse kleuren maken deze ketting een veelzijdig accessoire dat moeiteloos past bij diverse stijlen. 

  • € 24,95

    Zilverkleurige lange halsketting met blauwe elementen. De koele zilveren tint harmonieert prachtig met de frisse blauwe accenten, wat zorgt voor een verfijnde en stijlvolle uitstraling. Deze ketting voegt een vleugje kleur toe zonder te overheersen, waardoor het een perfect accessoire is om zowel casual als formele outfits te verfraaien.   

  • € 16,95

    Blauwe korte halsketting met goudkleurige kralen. Deze blauwe korte halsketting met goudkleurige kralen is een perfecte mix van frisheid en luxe. De diepe blauwe kleur zorgt voor een opvallend en toch elegant statement, terwijl de goudkleurige kralen een vleugje verfijning toevoegen.  

  • € 16,95

    Prachtige roodgekleurde korte halsketting. Deze roodgekleurde korte halsketting straalt passie en stijl uit. Het eenvoudige maar doordachte ontwerp zorgt ervoor dat de ketting zowel opvalt als makkelijk te combineren is met verschillende stijlen. Of je nu een vleugje kleur wilt toevoegen aan je dagelijkse look of je avondoutfit wilt versterken. 

  • € 16,95

    Beige korte halsketting met goudkleurige kralen. Deze beige korte halsketting met goudkleurige kralen combineert subtiele eenvoud met een vleugje luxe. De neutrale beige tinten maken deze ketting veelzijdig en perfect te combineren met verschillende stijlen en kleuren. De goudkleurige kralen voegen een elegante glans toe.

  • € 16,95

    Trendy bruin gekleurde halsketting. Deze stijlvolle bruin gekleurde korte halsketting geeft elke outfit een moderne en natuurlijke touch.Waardoor het een veelzijdig accessoire is dat moeiteloos combineert met diverse stijlen. Het ontwerp straalt eenvoud uit, maar heeft toch een luxueuze uitstraling. 

  • € 16,95

    Stijlvolle petrol gekleurde korte halsketting met goudkleurige kralen. De diepe petrol tint geeft de ketting een unieke en mysterieuze uitstraling, terwijl de goudkleurige kralen een vleugje luxe toevoegen. Dit sieraad is perfect voor wie op zoek is naar een subtiel maar opvallend accessoire dat elke outfit compleet maakt. 

  • € 16,95

    Verfijnde goudkleurige halsketting met zwarte kralen. Deze goudkleurige korte halsketting met zwarte kralen combineert elegantie en kracht. De stralende goudkleurige ketting contrasteren prachtig met de diepzwarte kralen, wat resulteert in een sieraad dat zowel tijdloos als trendy is.   

  • € 16,95

    Goudkleurige halsketting met roze kralen. De subtiele roze kralen brengen een vleugje kleur en romantiek, terwijl de goudkleurige ketting een luxe uitstraling geven. Het stralende goud accentueert de roze tinten, waardoor de ketting een stijlvolle eyecatcher wordt.

  • € 30,95

    Blauwe lange halsketting met diverse elementen. Voeg een vleugje glamour toe aan je look met deze blauwe lange halsketting met verschillende elementen. De halsketting combineert elegante blauwe glaskralen met chique goudkleurige accenten, wat zorgt voor een stijlvolle en opvallende uitstraling. Perfect om elke outfit te verfraaien, van een eenvoudige...

  • € 12,95

    Tijdloze halsketting met hartvormige bedel. De subtiele glans van het zilverkleurige metaal maakt het een veelzijdig accessoire dat perfect past bij elke outfit, van casual tot chic. Dit sieraad straalt eenvoud en elegantie uit, wat het een onmisbaar mode-item maakt.

  • € 21,95

    Verfijnde goudkleurige halsketting met 5 bloemen. Deze verfijnde goudkleurige korte halsketting met 5 bloemen is een prachtige toevoeging aan je sieradencollectie. De delicate bloemenontwerpen, gecombineerd met de warme goudtint van de ketting, zorgen voor een stijlvolle en vrouwelijke uitstraling. 

  • € 24,95

    Goudkleurige halsketting met blauwe hanger.Deze goudkleurige korte halsketting met een blauwe hanger is een prachtige aanvulling op je sieradencollectie. De blauwe kleur van de hanger contrasteert mooi met de warme goudtint van de ketting, waardoor een stijlvolle en opvallende look ontstaat. 

  • € 21,95

    Goudkleurige halsketting met paarse hanger Deze goudkleurige korte halsketting met een paarse hanger voegt een vleugje luxe toe aan elke outfit. De diepe paarse kleur van de hanger contrasteert prachtig met de warme goudtint van de ketting, waardoor een opvallende en stijlvolle combinatie ontstaat. 

  • € 16,95

    Korte Halsketting in Paarse Kleur. Deze korte halsketting in een prachtige paarse kleur is de perfecte manier om je outfit op te fleuren. De diepe, rijke tint van paars straalt luxe en verfijning uit, waardoor deze ketting een uitstekende keuze is voor zowel casual als formele gelegenheden. 

  • € 16,95

    Modieuze halsketting met rode tint. Deze stijlvolle korte halsketting in een levendige rode kleur is een perfecte accessoire voor elke modebewuste vrouw. De rode tint straalt passie en energie uit, waardoor de ketting een opvallende toevoeging is aan elke outfit.

  • € 16,95

    Stijlvolle Korte Halsketting in Petrol Kleur. Deze stijlvolle korte halsketting in een prachtige petrol kleur is een perfecte aanvulling op je sieradencollectie. De diepe, rijke tint van de ketting straalt een subtiele elegantie uit en is ideaal om elke outfit een trendy touch te geven.  Een must-have accessoire voor elke modebewuste vrouw!

  • € 21,95

    Paarse lange kralen halsketting met goudkleurige elementen. Deze prachtige paarse lange kralen halsketting, verfraaid met goudkleurige elementen. De rijke paarse tinten van de kralen zorgen voor een luxueuze uitstraling, terwijl de gouden accenten een elegante en tijdloze toets toevoegen. Deze ketting is perfect om elke outfit op te fleuren, van casual...

  • € 21,95

    Chique roze lange halsketting met goudkleurige elementen. Deze chique roze lange halsketting met goudkleurige elementen is een prachtig accessoire dat elke outfit een elegante touch geeft. De zachte roze tint van de ketting wordt prachtig geaccentueerd door de glanzende goudkleurige elementen, wat zorgt voor een romantische en verfijnde look. 

25 - 48 van 683 items

Menu

Recent bekeken

Geen artikelen