Artikelen van Sweet7

Sweet7 is een jong en trendy Nederlands sieradenmerk met vier collecties per jaar. In haar collecties wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. De sieraden worden onder andere gemaakt van leer (echt en imitatie), natuursteen en af en toe van stainless steel. De sieraden van Sweet7 kenmerkt is door goede kwaliteit en gaan lang mee. Dit maakt onze Sweet7 sieraden zeer gewild.

Sweet7 is een merknaam van Kannai.  

Sweet7 is een jong en trendy Nederlands sieradenmerk met vier collecties per jaar. In haar collecties wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. De sieraden worden onder andere gemaakt van leer (echt en imitatie), natuursteen en af en toe van stainless steel. De sieraden van Sweet7 kenmerkt is door goede kwaliteit en gaan lang mee. Dit maakt onze Sweet7 sieraden zeer gewild.



De totale collectie bestaat uit: ringen (one size fits all), armbanden, oorbellen, kettingen en accessoires. Maar ook sleutelhangers, keycords, pins en spelden, haaraccessoires / hoofdbandjes, enkelbandjes, barefoot sandals etc. Alles, maar dan echt alles, om een look helemaal af te stylen!


Sweet7 is on trend en we hebben altijd díé sieraden die een outfit van nu maken. Of het nou een boho ketting is, een paar stainless steel oorknopjes of choker: Sweet7 heeft het in de collectie!


Sweet7 is een merknaam van Kannai.  

Meer
Per pagina
169 - 192 van 1874 items
  • € 19,95

    Zwarte oorhangers met goudkleurige accenten en luxe uitstraling. Deze prachtige zwarte oorhangers zijn een verfijnde toevoeging aan je sieradencollectie. De combinatie van diepzwart met subtiele goudkleurige details maakt deze oorbellen zo chic. Perfect voor zowel formele gelegenheden als een avondje uit, voegen deze oorhangers een vleugje luxe toe aan...

  • € 10,95

    Modieuze goudkleurige strik oorhangers. Voeg een vleugje glamour toe aan je look met deze elegante goudkleurige strik oorhangers. Deze verfijnde oorbellen zijn ontworpen om elke outfit te verfraaien. Het delicate strikontwerp zorgt voor een speelse en tegelijkertijd stijlvolle uitstraling.

  • € 16,95

    Charmante Goudkleurige Oorhangers met Hartje en Strik Deze elegante goudkleurige oorhangers, versierd met een delicaat hartje en een sierlijke strik, zijn een perfecte aanvulling op elke sieradencollectie. De romantische combinatie van het hartje en de strik straalt liefde en verfijning uit. 

  • € 10,95

    Goudkleurige Oorhangers met Grijze Hangende Raffia. Deze goudkleurige oorhangers met grijze hangende raffia zijn een perfecte mix van elegantie en bohemian chic. De delicate gouden basis straalt luxe uit, terwijl de speelse raffia een trendy twist geeft.

  • € 13,95

    Klassieke groene oorhangers met sprankelende kralen. Deze prachtige groene oorhangers zijn een ware blikvanger. De oorbellen zijn versierd met glanzende glazen kralen die een vleugje elegantie en kleur toevoegen aan elke outfit. De oorhangers zijn perfect voor zowel dagelijkse looks als speciale gelegenheden.

  • € 12,95

    Charmante Rode Oorhangers met Strikje en Glazen Steentje. Voeg een speelse touch toe aan je look met deze charmante rode oorhangers. De oorbellen zijn voorzien van een schattig strikje en een fonkelend glazen steentje, waardoor ze een perfecte balans vinden tussen elegantie en speelsheid. Deze oorhangers zijn ideaal voor zowel dagelijkse outfits als voor...

  • € 19,95

    Chique oorhangers met witte glaskralen en goudkleurige rand Deze chique oorhangers combineren witte glaskralen met een elegante goudkleurige rand, wat zorgt voor een verfijnde en stijlvolle look. Het tijdloze ontwerp maakt ze veelzijdig en gemakkelijk te combineren met diverse stijlen, van casual tot formeel.

  • € 19,95

    Zilverkleurige oorhangers met kunstparel en sprankelend accent. Deze prachtige zilverkleurige oorhangers zijn de perfecte toevoeging aan je sieradencollectie. De oorbellen zijn versierd met een verfijnde kunstparel en een sprankelend oor stukje.

  • € 10,95

    Luxueuze goudkleurige oorhangers met zwart hangende raffia. Voeg een vleugje luxe toe aan je look met deze goudkleurige oorhangers. De elegante oorbellen zijn versierd met zwart hangende raffia, wat zorgt voor een chique en opvallende uitstraling. Het verfijnde ontwerp maakt ze ideaal voor zowel casual als formele stijlen.

  • € 13,95

    Stijlvolle oorbellen met zwarte kralen en mooie details. Deze  oorhangers met zwarte glaskralen voegen een vleugje mysterie en verfijning toe aan elke outfit. Het eenvoudige maar stijlvolle ontwerp zorgt ervoor dat ze moeiteloos te combineren zijn met verschillende stijlen, van casual tot chique.

  • € 19,95

    Taupekleurige glaskralen oorhangers met goudkleurige rand. Deze stijlvolle oorhangers combineren taupekleurige glaskralen met een elegante goudkleurige rand, wat zorgt voor een verfijnde en chique uitstraling. Het tijdloze ontwerp maakt ze veelzijdig en gemakkelijk te combineren met verschillende stijlen, van casual tot formeel.

  • € 13,95

    Stijlvolle oorbellen met blauwe bloemenaccenten. Deze oorbellen combineren de warme glans van goud met de serene schoonheid van blauwe bloemen, wat zorgt voor een unieke en stijlvolle look. Perfect voor zowel alledaagse outfits als speciale gelegenheden.

  • € 13,95

    Sierlijke oorringen met paarse bloemdecoraties.Deze verfijnde goudkleurige oorringen met gekleurde bloemetjes zijn een must-have accessoire voor elke modebewuste vrouw. De subtiele bloemetjes voegen een speelse en toch elegante touch toe, perfect voor zowel dagelijkse outfits.

  • € 13,95

    Goudkleurige oorhangers met witte bloemendetails. Voeg een vleugje verfijning toe aan je sieradencollectie met deze prachtige goudkleurige oorhangers, versierd met delicate witte bloemen. Deze oorbellen combineren de klassieke uitstraling van goud met de subtiele schoonheid van witte bloemen.

  • € 16,95

    Goudkleurige oorringen met kleurrijke bloemen details. Deze prachtige oorbellen combineren het tijdloze ontwerp van oorringen met een speelse en kleurrijke twist. De bloemen zorgen voor een vrolijke en unieke uitstraling, perfect voor elke modebewuste vrouw die houdt van een vleugje kleur in haar sieradencollectie.

  • € 16,95

    Goudkleurige oorringen met kleurrijke bloemenaccenten. Deze verfijnde goudkleurige oorringen met gekleurde bloemetjes zijn een must-have accessoire voor elke modebewuste vrouw. De subtiele bloemetjes voegen een speelse en toch elegante touch toe, perfect voor zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheden.  

  • € 16,95

    Elegante Goudkleurige Dubbele Halsketting met Strikje. Deze stijlvolle goudkleurige dubbele halsketting met een schattig strikje als bedel is de perfecte aanvulling op elke outfit. De dubbele lagen van de ketting geven een speels en trendy effect, terwijl het strikje charmant is. De lengte van de halsketting is 42 cm De lengte van het verlengkettinkje is...

  • € 19,95

    Zwarte glas kralen oorhangers met goudkleurige kraaltjes rondom De lengte van deze oorbel is circa 4 a 5 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 16,95

    Groene oorhangers met 3 mooie bloemen De lengte van deze oorbel is circa 10.3 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 9,95

    Blauwe oor stekers met glas kralen De lengte van deze oorbel is circa 2 a 3 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 15,95

    Goudkleurige oorhangers met blauwe glas kralen. De lengte van deze oorbel is circa 6 a 7 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 19,95

    Blauwe oorhangers met meerdere rijen glas kralen. De lengte van deze oorbel is circa 7 a 8 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 9,95

    Goudkleurige ring met een roze bloem. De maat van de ring is flexibel De ringen zijn nikkelvrij.

  • € 10,95

    Oranje enkel bandje met kleine kraaltjes. De lengte van het enkelbandje is 22 cm De lengte van het verlengkettinkje van 5 cm.

169 - 192 van 1874 items

Menu

Recent bekeken

Geen artikelen