Artikelen van Sweet7

Sweet7 is een jong en trendy Nederlands sieradenmerk met vier collecties per jaar. In haar collecties wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. De sieraden worden onder andere gemaakt van leer (echt en imitatie), natuursteen en af en toe van stainless steel. De sieraden van Sweet7 kenmerkt is door goede kwaliteit en gaan lang mee. Dit maakt onze Sweet7 sieraden zeer gewild.

Sweet7 is een merknaam van Kannai.  

Sweet7 is een jong en trendy Nederlands sieradenmerk met vier collecties per jaar. In haar collecties wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. De sieraden worden onder andere gemaakt van leer (echt en imitatie), natuursteen en af en toe van stainless steel. De sieraden van Sweet7 kenmerkt is door goede kwaliteit en gaan lang mee. Dit maakt onze Sweet7 sieraden zeer gewild.



De totale collectie bestaat uit: ringen (one size fits all), armbanden, oorbellen, kettingen en accessoires. Maar ook sleutelhangers, keycords, pins en spelden, haaraccessoires / hoofdbandjes, enkelbandjes, barefoot sandals etc. Alles, maar dan echt alles, om een look helemaal af te stylen!


Sweet7 is on trend en we hebben altijd díé sieraden die een outfit van nu maken. Of het nou een boho ketting is, een paar stainless steel oorknopjes of choker: Sweet7 heeft het in de collectie!


Sweet7 is een merknaam van Kannai.  

Meer
Per pagina
121 - 144 van 1874 items
  • € 10,95

    Stijlvolle blauwe oorhangers met goudkleurig oor stukje.  Deze stijlvolle blauwe oorhangers met een vierkant goudkleurig oor stukje zijn de perfecte keuze voor de moderne vrouw. De diepe blauwe kleur gecombineerd met het gouden accent geeft deze oorbellen een luxe uitstraling. Het elegante ontwerp maakt ze ideaal voor zowel dagelijkse outfits als formele...

  • € 13,95

    Goudkleurige oorhangers met blauw glazen steentje. Stralend en verfijnd, deze goudkleurige oorhangers met een blauw glazen steentje voegen een vleugje elegantie toe aan elke outfit. Het warme goud combineert prachtig met het heldere blauw, wat resulteert in een tijdloze en luxueuze uitstraling. 

  • € 16,95

    Goudkleurige Bloemen Oorhangers. Deze prachtige goudkleurige oorhangers zijn een perfecte toevoeging aan je sieradencollectie. Met hun elegante bloemenontwerp stralen ze een gevoel van verfijning en vrouwelijkheid uit. Deze oorbellen zijn een must-have accessoire voor elke moderne vrouw die haar look wil verfraaien.

  • € 16,95

    Prachtige goudkleurige oorhangers met acryl parels Deze schitterende goudkleurige oorhangers met acryl parels zijn de perfecte aanvulling op elke sieradencollectie. De elegante goudtint gecombineerd met de klassieke uitstraling van acryl parels zorgt voor een tijdloze en chique look. Ideaal voor zowel formele gelegenheden als alledaagse outfits. 

  • € 10,95

    Witte oorhangers met een goudkleurige rand. Deze prachtige witte oorhangers met een goudkleurige rand stralen pure elegantie uit. Het design met heldere witte accenten en subtiele gouden omlijsting maakt ze perfect voor elke gelegenheid, van casual tot formeel. Het samenspel van kleuren zorgt voor een frisse, verfijnde uitstraling, ideaal om je look...

  • € 13,95

    Blauwe armband met meerdere strengen. Deze prachtige blauwe armband met meerdere strengen is een stijlvolle aanvulling op je sieradencollectie. De diepe blauwe tint straalt rust en elegantie uit, terwijl het ontwerp met meerdere strengen een speelse en dynamische look creëert. Perfect voor zowel alledaagse outfits als chique. 

  • € 13,95

    Beige kralen armband met meerdere strengen. Deze elegante beige kralen armband met meerdere strengen is een tijdloos accessoire dat perfect bij elke outfit past. De zachte, neutrale kleur van de kralen geeft de armband een subtiele en verfijnde uitstraling. Het ontwerp met meerdere strengen voegt diepte en textuur toe. 

  • € 24,95

    Goudkleurige halsketting met blauwe hanger.Deze goudkleurige korte halsketting met een blauwe hanger is een prachtige aanvulling op je sieradencollectie. De blauwe kleur van de hanger contrasteert mooi met de warme goudtint van de ketting, waardoor een stijlvolle en opvallende look ontstaat. 

  • € 24,95

    Blauwe lange halsketting met goudkleurige elementen. Voeg een vleugje elegantie toe aan je look met deze blauwe lange halsketting, versierd met goudkleurige elementen. De blauwe tinten zorgen voor een opvallende uitstraling, terwijl de gouden accenten een vleugje luxe toevoegen. 

  • € 24,95

    Stijlvolle zilverkleurige lange halsketting met bruine natuurstenen kralen. Deze stijlvolle zilverkleurige lange halsketting is een prachtig accessoire dat elke outfit verfraait. De ketting is versierd met bruine natuurstenen kralen, die warm en aards aandoen in contrast met het koele zilver. Deze combinatie zorgt voor een tijdloze en veelzijdige look.   

  • € 16,95

    Stijlvolle Korte Halsketting in Petrol Kleur. Deze stijlvolle korte halsketting in een prachtige petrol kleur is een perfecte aanvulling op je sieradencollectie. De diepe, rijke tint van de ketting straalt een subtiele elegantie uit en is ideaal om elke outfit een trendy touch te geven.  Een must-have accessoire voor elke modebewuste vrouw!

  • € 21,95

    Verfijnde goudkleurige halsketting met 5 bloemen. Deze verfijnde goudkleurige korte halsketting met 5 bloemen is een prachtige toevoeging aan je sieradencollectie. De delicate bloemenontwerpen, gecombineerd met de warme goudtint van de ketting, zorgen voor een stijlvolle en vrouwelijke uitstraling. 

  • € 21,95

    Goudkleurige halsketting met paarse hanger Deze goudkleurige korte halsketting met een paarse hanger voegt een vleugje luxe toe aan elke outfit. De diepe paarse kleur van de hanger contrasteert prachtig met de warme goudtint van de ketting, waardoor een opvallende en stijlvolle combinatie ontstaat. 

  • € 16,95

    Korte Halsketting in Paarse Kleur. Deze korte halsketting in een prachtige paarse kleur is de perfecte manier om je outfit op te fleuren. De diepe, rijke tint van paars straalt luxe en verfijning uit, waardoor deze ketting een uitstekende keuze is voor zowel casual als formele gelegenheden. 

  • € 21,95

    Paarse lange kralen halsketting met goudkleurige elementen. Deze prachtige paarse lange kralen halsketting, verfraaid met goudkleurige elementen. De rijke paarse tinten van de kralen zorgen voor een luxueuze uitstraling, terwijl de gouden accenten een elegante en tijdloze toets toevoegen. Deze ketting is perfect om elke outfit op te fleuren, van casual...

  • € 16,95

    Modieuze halsketting met rode tint. Deze stijlvolle korte halsketting in een levendige rode kleur is een perfecte accessoire voor elke modebewuste vrouw. De rode tint straalt passie en energie uit, waardoor de ketting een opvallende toevoeging is aan elke outfit.

  • € 21,95

    Chique roze lange halsketting met goudkleurige elementen. Deze chique roze lange halsketting met goudkleurige elementen is een prachtig accessoire dat elke outfit een elegante touch geeft. De zachte roze tint van de ketting wordt prachtig geaccentueerd door de glanzende goudkleurige elementen, wat zorgt voor een romantische en verfijnde look. 

  • € 24,95

    Roze lange schakel halsketting met goudkleurige elementen. Verfijn je look met deze roze lange schakel halsketting, prachtig afgewerkt met goudkleurige elementen. De zachte roze schakels contrasteren mooi met de warme gouden accenten, wat zorgt voor een speelse maar elegante uitstraling. 

  • € 24,95

    Zilverkleurige lange halsketting met zwarte natuurstenen kralen. Deze zilverkleurige lange halsketting is een opvallend modeaccessoire dat elke outfit een chique uitstraling geeft. De ketting is versierd met zwarte natuurstenen kralen, die een mooi contrast vormen met de zilverkleurige schakels.  De ketting is ontworpen om zowel eenvoud als luxe uit te...

  • € 24,95

    Zwarte schakel halsketting met goudkleurige elementen. Zwarte schakel halsketting, verfijnd met goudkleurige elementen. De klassieke zwarte schakels vormen een stijlvol contrast met de warme gouden accenten, wat resulteert in een moderne en chique uitstraling. Zwarte schakel halsketting met goudkleurige elementen. 

  • € 21,95

    Kleurrijke Lange Halsketting met Goudkleurige Elementen. Deze kleurrijke lange halsketting met goudkleurige elementen is een echte blikvanger. De levendige kleuren gecombineerd met de elegante goudkleurige accenten zorgen voor een unieke en modieuze uitstraling. Perfect om je dagelijkse outfit op te vrolijken of als opvallend accessoire voor een speciale...

  • € 16,95

    Blauwe Koord Oorhangers Verhoog je stijl met deze elegante blauwe koord oorhangers. Deze oorbellen combineren een verfijnd design met een vleugje kleur, ideaal voor elke modebewuste vrouw. Het mooie oor stukje voegt een subtiele glans toe, waardoor je outfit een frisse en chique uitstraling krijgt. 

  • € 13,95

    Taupe kleurige oorhangers met stof Voeg een vleugje verfijning toe aan je look met deze taupe kleurige lange oorhangers, perfect voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden. Deze oorbellen combineren de neutrale taupe tint met een sierlijke stoffen detail wat zorgt voor een elegante en stijlvolle uitstraling. 

  • € 19,95

    Bruine Oorhangers met Mooie Details. Deze elegante bruine oorhangers met mooie details zijn de perfecte aanvulling op je sieradencollectie. De warme bruine tinten gecombineerd met verfijnde accenten zorgen voor een tijdloze en stijlvolle uitstraling. Ideaal voor zowel casual als formele gelegenheden, deze oorhangers geven elke outfit een chique touch. 

121 - 144 van 1874 items

Menu

Recent bekeken

Geen artikelen