Artikelen van Sweet7

Sweet7 is een jong en trendy Nederlands sieradenmerk met vier collecties per jaar. In haar collecties wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. De sieraden worden onder andere gemaakt van leer (echt en imitatie), natuursteen en af en toe van stainless steel. De sieraden van Sweet7 kenmerkt is door goede kwaliteit en gaan lang mee. Dit maakt onze Sweet7 sieraden zeer gewild.

Sweet7 is een merknaam van Kannai.  

Sweet7 is een jong en trendy Nederlands sieradenmerk met vier collecties per jaar. In haar collecties wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. De sieraden worden onder andere gemaakt van leer (echt en imitatie), natuursteen en af en toe van stainless steel. De sieraden van Sweet7 kenmerkt is door goede kwaliteit en gaan lang mee. Dit maakt onze Sweet7 sieraden zeer gewild.



De totale collectie bestaat uit: ringen (one size fits all), armbanden, oorbellen, kettingen en accessoires. Maar ook sleutelhangers, keycords, pins en spelden, haaraccessoires / hoofdbandjes, enkelbandjes, barefoot sandals etc. Alles, maar dan echt alles, om een look helemaal af te stylen!


Sweet7 is on trend en we hebben altijd díé sieraden die een outfit van nu maken. Of het nou een boho ketting is, een paar stainless steel oorknopjes of choker: Sweet7 heeft het in de collectie!


Sweet7 is een merknaam van Kannai.  

Meer
Per pagina
97 - 120 van 1872 items
  • € 13,95

    Schattige roze bloemen oor stekers met glaskralen. Deze schattige roze bloemen oor stekers met glaskralen zijn de perfecte combinatie van speels en elegant. De delicate bloemen geven een romantische touch, terwijl de glaskralen een subtiele glans toevoegen.  De zachte roze tint en sprankelende kralen maken deze oorbellen onweerstaanbaar en veelzijdig. 

  • € 8,95

    Speelse roze oorknopjes voor een frisse look.Hun zachte roze kleur is perfect voor een speelse, maar toch elegante uitstraling. Of je ze nu draagt naar je werk of tijdens een ontspannen dagje uit, deze oorknopjes geven elke look net dat beetje extra flair.

  • € 11,95

    Roze glazen oorhangers met sprankelende steentjes. Verhoog je glamourfactor met deze prachtige roze oorhangers, met delicate glassteentjes. Deze oorbellen stralen een subtiele elegantie uit, perfect om je look net dat beetje extra te geven. Het ontwerp combineert zacht roze met een glanzende afwerking. 

  • € 10,95

    Charmante roze oorhangers met glas steentjes. Deze roze oorhangers met glas steentjes brengen een vleugje elegantie en sprankeling in je sieraden collectie. Of je nu een casual outfit draagt of een formele look samenstelt, deze oorbellen voegen altijd een verfijnde touch toe.

  • € 13,95

    Schitterende roze oorhangers met fonkelende glas steentjes. Voeg een vleugje toe aan je look met deze prachtige roze oorhangers. De oorbellen zijn versierd met heldere glas steentjes die sprankelen bij elke beweging. De warme roze kleur past bij elke outfit en voegt een subtiele, vrouwelijke touch toe.

  • € 10,95

    Roze oorbellen met bloemdetail en glazen steentje. Deze prachtige roze oorbellen met een verfijnd bloemdetail en glinsterend glazen steentje zijn een echte blikvanger. Deze oorbellen zijn perfect om elke outfit te verfraaien en een vleugje charme toe te voegen.  De combinatie van zacht roze en sprankelende accenten maakt deze oorbellen onweerstaanbaar.

  • € 10,95

    Prachtige witte oorhangers met bloemenmotief. Deze witte oorhangers met een subtiel bloemenmotief voegen een vleugje romantiek toe. Wil je je look een zachte, vrouwelijke touch geven? Deze oorhangers combineren moeiteloos met verschillende stijlen, van casual tot chic, en laten je stralen.   

  • € 16,95

    Zwarte oorhangers met een dubbele rij glas kralen. Deze zwarte oorhangers zijn een stijlvolle toevoeging aan je collectie. Met een dubbele rij glinsterende zwarte glaskralen stralen ze een tijdloze klasse uit.  De oorhangers zijn met zorg ontworpen en vervaardigd, waardoor ze duurzaam en van hoge kwaliteit zijn.

  • € 16,95

    Zwarte oorhangers met dubbele rij glas kralen. De glinsterende glas kralen zijn zorgvuldig geplaatst om een opvallend, maar toch elegant effect te creëren. Ideaal voor zowel casual als formele gelegenheden, voegen deze oorbellen een vleugje glamour toe aan elke outfit. Dankzij hun tijdloze ontwerp zijn ze een perfecte keuze voor elke fashionista. 

  • € 10,95

    Zwarte oorhangers met subtiel glassteentje. Deze verfijnde zwarte oorhangers zijn een must-have voor elke sieradencollectie. De oorhangers hebben een strak design met een delicaat glassteentje in het oor stukje dat subtiel glinstert. Ideaal om elke outfit, van casual tot chique, een stijlvolle touch te geven. 

  • € 13,95

    Goudkleurige oorhangers met een zwarte strik. Voeg een speelse maar elegante touch toe aan je look met deze goudkleurige oorhangers, versierd met een zwarte strik. Deze oorbellen combineren het luxueuze goud met een stijlvol zwart accent, perfect voor een chique uitstraling. 

  • € 24,95

    Zilverkleurige lange halsketting met blauwe elementen. De koele zilveren tint harmonieert prachtig met de frisse blauwe accenten, wat zorgt voor een verfijnde en stijlvolle uitstraling. Deze ketting voegt een vleugje kleur toe zonder te overheersen, waardoor het een perfect accessoire is om zowel casual als formele outfits te verfraaien.   

  • € 16,95

    Blauwe korte halsketting met goudkleurige kralen. Deze blauwe korte halsketting met goudkleurige kralen is een perfecte mix van frisheid en luxe. De diepe blauwe kleur zorgt voor een opvallend en toch elegant statement, terwijl de goudkleurige kralen een vleugje verfijning toevoegen.  

  • € 16,95

    Stijlvolle petrol gekleurde korte halsketting met goudkleurige kralen. De diepe petrol tint geeft de ketting een unieke en mysterieuze uitstraling, terwijl de goudkleurige kralen een vleugje luxe toevoegen. Dit sieraad is perfect voor wie op zoek is naar een subtiel maar opvallend accessoire dat elke outfit compleet maakt. 

  • € 30,95

    Blauwe lange halsketting met diverse elementen. Voeg een vleugje glamour toe aan je look met deze blauwe lange halsketting met verschillende elementen. De halsketting combineert elegante blauwe glaskralen met chique goudkleurige accenten, wat zorgt voor een stijlvolle en opvallende uitstraling. Perfect om elke outfit te verfraaien, van een eenvoudige...

  • € 19,95

    Taupekleurige Korte halsketting van glaskralen. Deze  taupekleurige korte halsketting van glaskralen is een stijlvol accessoire dat subtiele elegantie toevoegt aan elke outfit. De zachte taupe tint van de kralen past perfect bij diverse kledingstijlen, van casual tot chique. 

  • € 19,95

    Goudkleurige korte halsketting met camel kleurige details. Deze goudkleurige korte halsketting met camel kleurige details straalt verfijning en warmte uit. De rijke goudtinten combineren perfect met de zachte camel accenten. Het eenvoudige ontwerp en de aardse kleuren maken deze ketting een veelzijdig accessoire dat moeiteloos past bij diverse stijlen. 

  • € 16,95

    Trendy bruin gekleurde halsketting. Deze stijlvolle bruin gekleurde korte halsketting geeft elke outfit een moderne en natuurlijke touch.Waardoor het een veelzijdig accessoire is dat moeiteloos combineert met diverse stijlen. Het ontwerp straalt eenvoud uit, maar heeft toch een luxueuze uitstraling. 

  • € 16,95

    Prachtige roodgekleurde korte halsketting. Deze roodgekleurde korte halsketting straalt passie en stijl uit. Het eenvoudige maar doordachte ontwerp zorgt ervoor dat de ketting zowel opvalt als makkelijk te combineren is met verschillende stijlen. Of je nu een vleugje kleur wilt toevoegen aan je dagelijkse look of je avondoutfit wilt versterken. 

  • € 16,95

    Goudkleurige halsketting met roze kralen. De subtiele roze kralen brengen een vleugje kleur en romantiek, terwijl de goudkleurige ketting een luxe uitstraling geven. Het stralende goud accentueert de roze tinten, waardoor de ketting een stijlvolle eyecatcher wordt.

  • € 35,95

    Chique zwarte lange halsketting met meerdere lagen. Deze zwarte lange halsketting met meerdere lagen straalt elegantie en mysterie uit. De diepe zwarte tint in combinatie met het gelaagde ontwerp zorgt voor een verfijnde en moderne uitstraling. Deze ketting is perfect om een statement te maken, zonder te overweldigen.

  • € 16,95

    Verfijnde goudkleurige halsketting met zwarte kralen. Deze goudkleurige korte halsketting met zwarte kralen combineert elegantie en kracht. De stralende goudkleurige ketting contrasteren prachtig met de diepzwarte kralen, wat resulteert in een sieraad dat zowel tijdloos als trendy is.   

  • € 16,95

    Beige korte halsketting met goudkleurige kralen. Deze beige korte halsketting met goudkleurige kralen combineert subtiele eenvoud met een vleugje luxe. De neutrale beige tinten maken deze ketting veelzijdig en perfect te combineren met verschillende stijlen en kleuren. De goudkleurige kralen voegen een elegante glans toe.

  • € 10,95

    Blauwe oorhangers met goudkleurige rand. Blauwe oorhangers omgeven door een elegante goudkleurige rand. Het blauw in combinatie met het warme goud zorgt voor een chique uitstraling. Deze oorbellen zijn een perfecte mix van modern en klassiek, waardoor ze een must-have zijn in elke sieradencollectie.

97 - 120 van 1872 items

Menu

Recent bekeken

Geen artikelen