Artikelen van Sweet7

Sweet7 is een jong en trendy Nederlands sieradenmerk met vier collecties per jaar. In haar collecties wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. De sieraden worden onder andere gemaakt van leer (echt en imitatie), natuursteen en af en toe van stainless steel. De sieraden van Sweet7 kenmerkt is door goede kwaliteit en gaan lang mee. Dit maakt onze Sweet7 sieraden zeer gewild.

Sweet7 is een merknaam van Kannai.  

Sweet7 is een jong en trendy Nederlands sieradenmerk met vier collecties per jaar. In haar collecties wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. De sieraden worden onder andere gemaakt van leer (echt en imitatie), natuursteen en af en toe van stainless steel. De sieraden van Sweet7 kenmerkt is door goede kwaliteit en gaan lang mee. Dit maakt onze Sweet7 sieraden zeer gewild.



De totale collectie bestaat uit: ringen (one size fits all), armbanden, oorbellen, kettingen en accessoires. Maar ook sleutelhangers, keycords, pins en spelden, haaraccessoires / hoofdbandjes, enkelbandjes, barefoot sandals etc. Alles, maar dan echt alles, om een look helemaal af te stylen!


Sweet7 is on trend en we hebben altijd díé sieraden die een outfit van nu maken. Of het nou een boho ketting is, een paar stainless steel oorknopjes of choker: Sweet7 heeft het in de collectie!


Sweet7 is een merknaam van Kannai.  

Meer
Per pagina
73 - 96 van 1873 items
  • € 15,95

    Leuke zwarte oorhangers met goudkleurige bladeren De diepe zwarte kleur in combinatie met de glanzende gouden bladeren creëert een elegant contrast dat elke outfit direct een luxe uitstraling geeft. Perfect te dragen bij een avondje uit of om een casual look wat extra flair te geven. 

  • € 16,95

    Trendy zwarte oorhangers met bloemen. De oorbellen hebben een bloemvorm, wat een stijlvolle, vrouwelijke uitstraling geeft. De zwarte kleur en het subtiele bloempatroon zorgen voor een chique, maar toch speelse look die je eenvoudig kunt combineren met verschillende outfits. 

  • € 13,95

    Zwarte Bloemen oorhangers met Glas Kralen: Elegant en Mysterieus. De diepe zwarte kleur in combinatie met glinsterende glaskralen zorgt voor een opvallende maar verfijnde uitstraling. Het bloemdesign voegt een vleugje vrouwelijke charme toe, terwijl de zwarte kleur tijdloos en veelzijdig blijft. 

  • € 27,95

    Prachtige armband met paarse glaskralen en meerdere strengen. Deze prachtige armband met paarse glaskralen is een ware eyecatcher. De meerdere strengen van glinsterende kralen creëren een rijke, gelaagde look die zowel chic als speels is. Perfect om een vleugje kleur toe te voegen aan je outfit, of het nu voor een casual dag of een feestelijke avond is.

  • € 21,95

    Mooie korte rode halsketting met goudkleurige schakels. Deze korte halsketting combineert de intense kleur van rood met luxe goudkleurige schakels. Het ontwerp is zowel gedurfd als elegant. De felrode tint straalt passie en zelfvertrouwen uit, terwijl de goudkleurige schakels een tijdloze en verfijnde touch toevoegen. 

  • € 21,95

    Zwarte koord halsketting met dierenprint accenten. Deze korte zwarte koord halsketting is een opvallend accessoire dat de perfecte balans biedt tussen minimalisme en expressiviteit. De vijf elementen met dierenprint voegen een speelse, maar stijlvolle touch toe aan de eenvoudige koordbasis. 

  • € 21,95

    Prachtige zwarte halsketting met goudkleurige schakels. Deze korte zwarte halsketting met goudkleurige schakels combineert minimalisme met een vleugje luxe. De zwarte tint vormt een prachtig contrast met de glanzende gouden schakels, waardoor dit sieraad een stijlvolle en moderne uitstraling krijgt.   

  • € 21,95

    Trendy zwarte koord halsketting met dierenprint elementen. Deze korte koord halsketting is een must-have voor liefhebbers van statement sieraden. De zwarte koordbasis biedt een minimalistische achtergrond, terwijl de vijf elementen met dierenprint een speels en gedurfd accent toevoegen. 

  • € 19,95

    Stijlvolle goudkleurige oorhangers met blauwe glas kralen bol. Deze goudkleurige oorhangers met een blauwe glas kralen bol voegen een vleugje kleur toe aan elke look. De gouden afwerking biedt een warme, luxueuze achtergrond voor de blauwe kralen, waardoor een prachtig contrast ontstaat.   

  • € 19,95

    Blauwe klavervier oorhangers met goudkleurige rand Deze prachtige oorhangers combineren een blauwe klavervier met een verfijnde goudkleurige omlijsting.  De combinatie van het symbolische klavervier en het subtiele goud zorgt voor een tijdloze allure.

  • € 8,95

    Vrolijke blauwe oorknopjes.   Deze leuke blauwe oorknopjes geven een frisse en speelse uitstraling. Met hun stralende kleur en eenvoudige ontwerp zijn ze ideaal voor dagelijks gebruik. Of je nu een casual look wilt opfleuren of een subtiele tint aan je werkoutfit wilt toevoegen, deze oorknopjes zijn de perfecte keuze. 

  • € 10,95

    prachtige blauwe oorhangers met glazen steentjes. Deze prachtige blauwe oorhangers met glanzende glazen steentjes zijn een schitterende toevoeging aan elke sieradencollectie. De blauwe kleur van de steentjes vangt het licht prachtig op, wat zorgt voor een betoverend effect. De hoogwaardige afwerking en het tijdloze design maken deze oorbellen tot een...

  • € 13,95

    Schitterende blauwe oorhangers met fonkelende glas steentjes. Accentueer je look met deze prachtige blauwe oorhangers. Deze oorbellen zijn versierd met heldere glas steentjes die schitteren bij elke beweging. Het elegante ontwerp maakt ze perfect voor zowel dagelijkse als feestelijke gelegenheden. 

  • € 16,95

    Beige Oorhangers met Dubbele Rij Glas Kralen. Hoe leuk zijn deze beige oorhangers met een dubbele rij glas kralen. De subtiele beige kleur in combinatie met de glinsterende glas kralen zorgt voor een tijdloze en veelzijdige look.

  • € 13,95

    Goudkleurige oorhangers met camel kleurige strik. Maak een stijlvol statement met deze goudkleurige oorhangers, voorzien van een camel kleurige strik. Deze oorbellen stralen verfijning uit, waarbij de warme camel tint prachtig contrasteert met het glanzende goud. 

  • € 8,95

    Goudkleurige oorhangers met strikje en glas steentjes. Deze goudkleurige oorhangers met een strikje en glas steentjes zijn trendy. Ze combineren een klassieke gouden afwerking met de glans van strass steentjes, wat zorgt voor een luxueuze en verfijnde uitstraling. Het strikje voegt een speelse en vrouwelijke touch toe. 

  • € 10,95

    Goudkleurige oorhangers met drie glassteentjes.Verhoog je elegantie met deze prachtige goudkleurige oorhangers, versierd met drie sprankelende glassteentjes. Deze oorbellen combineren een tijdloos gouden ontwerp met de glans van heldere steentjes, wat zorgt voor een verfijnde en chique uitstraling.

  • € 16,95

    Grijze oorhangers met een dubbele rij glas kralen. Trendy grijze oorhangers met een dubbele rij glas kralen zijn een toevoeging aan je collectie. Met hun subtiele grijstint en glinsterende glas kralen, voegen ze een vleugje neutraliteit en elegantie toe. Deze oorhangers stralen een delicate schittering uit die elke look compleet maakt.

  • € 16,95

    Groene oorhangers met glaskralen en koord. Ze combineren een elegante uitstraling met een speelse twist door het gebruik van glaskralen en koord. Het groen symboliseert frisheid en harmonie, terwijl de kralen een trendy en textuurrijke dimensie toevoegen. Het goudkleurige oor stukje voegt een vleugje glamour toe. 

  • € 16,95

    Groene oorhangers met harten bedel Voeg een vleugje elegantie en speelsheid toe aan je look met deze groene oorhangers met een harten bedel. De  groene kleur straalt luxe uit, terwijl de harten bedel een speels en romantisch accent toevoegt. Dankzij het tijdloze ontwerp passen ze bij diverse stijlen en outfits, van casual tot chique.

  • € 11,95

    Groene oorhangers met glassteentjes. Geef je outfit een verfijnde touch met deze groene oorhangers, verrijkt met fonkelende glassteentjes. Deze oorbellen combineren stijlvol helder glas met een levendige groene tint, wat zorgt voor een frisse en moderne uitstraling.   

  • € 10,95

    Groene oorhangers met glazen steentjes. Deze prachtige groene oorhangers met glinsterende glazen steentjes voegen een vleugje glamour toe aan elke outfit.  De oorhangers zijn zorgvuldig afgewerkt en stralen luxe uit, waardoor ze een must-have zijn voor iedere modebewuste vrouw. Combineer deze oorhangers met andere sieraden voor een complete en opvallende...

  • € 16,95

    Paarse oorhangers met glaskralen en koord. Voeg een vleugje koninklijke elegantie toe aan je look met deze prachtige paarse oorhangers. Deze sieraden combineren de rijke, paarse kleur van glaskralen met de speelsheid van koord, wat zorgt voor een unieke en opvallende uitstraling. 

  • € 8,95

    Paarse oorhangers met goudkleurige strikje en strass steentjes. Deze prachtige paarse oorhangers combineren elegantie met een speelse touch. De combinatie van paarse glaskralen, een goudkleurig strikje en strass steentjes maakt deze oorbellen een echte eyecatcher. De paarse kleur straalt luxe en verfijning uit, terwijl de strass steentjes voor een...

73 - 96 van 1873 items

Menu

Recent bekeken

Geen artikelen