Artikelen van Sweet7

Sweet7 is een jong en trendy Nederlands sieradenmerk met vier collecties per jaar. In haar collecties wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. De sieraden worden onder andere gemaakt van leer (echt en imitatie), natuursteen en af en toe van stainless steel. De sieraden van Sweet7 kenmerkt is door goede kwaliteit en gaan lang mee. Dit maakt onze Sweet7 sieraden zeer gewild.

Sweet7 is een merknaam van Kannai.  

Sweet7 is een jong en trendy Nederlands sieradenmerk met vier collecties per jaar. In haar collecties wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. De sieraden worden onder andere gemaakt van leer (echt en imitatie), natuursteen en af en toe van stainless steel. De sieraden van Sweet7 kenmerkt is door goede kwaliteit en gaan lang mee. Dit maakt onze Sweet7 sieraden zeer gewild.



De totale collectie bestaat uit: ringen (one size fits all), armbanden, oorbellen, kettingen en accessoires. Maar ook sleutelhangers, keycords, pins en spelden, haaraccessoires / hoofdbandjes, enkelbandjes, barefoot sandals etc. Alles, maar dan echt alles, om een look helemaal af te stylen!


Sweet7 is on trend en we hebben altijd díé sieraden die een outfit van nu maken. Of het nou een boho ketting is, een paar stainless steel oorknopjes of choker: Sweet7 heeft het in de collectie!


Sweet7 is een merknaam van Kannai.  

Meer
Per pagina
49 - 72 van 1873 items
  • € 27,95

    Luxe goudkleurige lange halsketting met groene schakels. Het samenspel van de glanzende gouden schakels en groene tinten geeft een luxe uitstraling die perfect is voor speciale gelegenheden, maar ook makkelijk te dragen is bij dagelijkse outfits. De lange ketting valt soepel langs de hals en voegt een vleugje glamour toe aan je look zonder te overheersen. 

  • € 27,95

    Chique zwarte lange halsketting met goudkleurige elementen. Deze zwarte lange halsketting met goudkleurige elementen is een elegante aanvulling op je sieradencollectie. De diepe zwarte tinten worden subtiel doorbroken door glanzende gouden accenten, wat zorgt voor een stijlvol contrast.

  • € 30,95

    Zwarte lange halsketting met mooie elementen. De zwarte schakels, gecombineerd met mooie details, geven deze ketting een moderne en chique uitstraling. Perfect om te dragen bij zowel casual als feestelijke gelegenheden, deze ketting voegt een vleugje luxe toe aan je look.

  • € 24,95

    Goudkleurige korte halsketting met gekleurde steentjes. De combinatie van glanzend goud en heldere, kleurrijke steentjes zorgt voor een speelse en chique uitstraling. Deze halsketting is ideaal voor zowel dagelijkse looks als feestelijke gelegenheden, en vormt een stralend accent bij elke stijl. 

  • € 13,95

    Elegante blauwe oorclips met goudaccent. Deze blauwe oorclips met een goudkleurig oor stukje voegen een vleugje verfijning toe aan elke outfit. De diepe, rijke blauwe kleur straalt klasse uit en wordt prachtig geaccentueerd door het subtiele gouden detail. Perfect voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden, bieden deze oorclips een stijlvolle...

  • € 13,95

    Stijlvolle camel kleurige oorclips met goudaccent. Geef je look een elegante twist met deze camel kleurige oorclips, subtiel afgewerkt met een goudkleurig oor stukje. De warme, neutrale tint van de camel kleur maakt deze oorclips perfect om te combineren met zowel casual als chique outfits.

  • € 16,95

    De lengte van deze oorclip is circa 3 cm. De oorclip is Stainless Steel De oorbellen zijn nikkelvrij

  • € 10,95

    Goudkleurige oorclips met een imitatie parel. Deze goudkleurige oorclips met een elegante imitatieparel stralen tijdloze klasse en verfijning uit. Het zachte, glanzende parelaccent vormt een prachtig contrast met de warme gouden kleur, waardoor deze oorclips een luxueuze uitstraling hebben.

  • € 10,95

    Zilverkleurige oorclips met imitatieparels. Deze zilverkleurige oorclips met verfijnde imitatieparels stralen pure elegantie uit. De koele, zilverkleurige afwerking vormt een perfect contrast met de zachte glans van de parels, wat deze oorclips een tijdloze en chique uitstraling geeft.

  • € 13,95

    Stijlvolle zwarte oorclips met gouden accent. Geef je outfit een chique upgrade met deze zwarte oorclips, prachtig afgewerkt met een goudkleurig oor stukje. De combinatie van klassiek zwart en glanzend goud zorgt voor een tijdloze uitstraling die zowel bij dagelijkse als feestelijke gelegenheden.  

  • € 19,95

    Goudkleurige Halsketting met 3 Beige Bloemen. Deze goudkleurige halsketting met 3 beige bloemen voegt een verfijnde, romantische touch toe aan elke outfit. De combinatie van glanzend goud met zachte, beige bloemen maakt dit sieraad perfect.

  • € 15,95

    Leuke blauwe oorhangers met goudkleurige blaadjes. Deze opvallende blauwe oorhangers zijn de perfecte aanvulling op je sieradencollectie. De diepblauwe elementen stralen luxe uit, terwijl de subtiel vormgegeven goudkleurige blaadjes een vleugje natuur en verfijning toevoegen. 

  • € 13,95

    Warme bruine oorhangers met goudkleurig accent. Deze prachtige bruine oorhangers met een goudkleurig oor stukje stralen een tijdloze elegantie uit. De warme bruine tinten combineren moeiteloos met het glanzende goud, waardoor deze oorbellen een verfijnde, chique uitstraling krijgen.   

  • € 15,95

    Camelkleurige oorhangers in bloemvorm. Deze camelkleurige oorhangers in de vorm van een bloem zijn een stijlvolle toevoeging aan je sieradencollectie. Het warme camel brengt een natuurlijke, zachte touch aan je look, terwijl de bloemvorm een speelse, maar elegante uitstraling geeft. 

  • € 13,95

    Taupekleurige oorhangers met gouden accenten voor een chique look. Deze taupekleurige oorhangers met een goudkleurig oor stukje zijn de perfecte combinatie van verfijning en veelzijdigheid. De zachte taupe tint geeft een neutrale, warme uitstraling, terwijl het gouden accent een vleugje luxe toevoegt.

  • € 15,95

    Okergele oorhangers met goudkleurige bladeren. Deze schitterende okergele oorhangers met goudkleurige bladeren zijn een perfecte mix van kleur en elegantie. De warme, levendige okergele tint brengt een vrolijke touch, terwijl de goudkleurige bladeren een verfijnde, natuurlijke uitstraling geven.    

  • € 19,95

    Verfijnde groene oorbellen met gouden details. Deze elegante groene oorhangers, versierd met subtiele goudkleurige kraaltjes. De combinatie van rijke groene tinten en luxueuze gouden accenten maakt deze oorbellen een perfecte aanvulling op zowel dagelijkse outfits als chique avondkleding. Ze zijn ontworpen voor de moderne vrouw die houdt van verfijnde...

  • € 13,95

    Paarse oorhangers in de vorm van een bloem. Deze charmante paarse oorhangers in bloemvorm zijn een perfecte mix van speelsheid en elegantie. De delicate bloemen brengen een vleugje lente in je look, terwijl de zachte paarse tint een frisse en vrouwelijke uitstraling geeft. 

  • € 19,95

    Verleidelijke rode oorhangers met gouden kraaltjes. Voeg een vleugje elegantie en kleur toe aan je look met deze rode oorhangers, subtiel afgewerkt met goudkleurige kraaltjes. De rode tint gecombineerd met de warme gloed van goud geven deze oorbellen een luxueuze uitstraling.

  • € 19,95

    Rode stekers met goudkleurige details. Deze elegante rode oor stekers zijn perfect voor elke modebewuste vrouw die haar outfit wil verrijken met een vleugje luxe. De opvallende rode kraaltjes worden subtiel gecombineerd met goudkleurige accenten, wat zorgt voor een harmonieuze mix van kleur en stijl.  

  • € 12,95

    Luxe rode oorhangers van stof en goudkleurige elementen. Deze opvallende rode oorhangers combineren het zachte, vrouwelijke karakter van stof met de tijdloze elegantie. De rijke rode kleur trekt onmiddellijk de aandacht, terwijl de subtiele goudkleurige details zorgen voor een verfijnde afwerking.

  • € 13,95

    Rode bloem oorhangers met glas kralen: elegant en vrolijk. Deze rode bloem oorhangers met glas kralen zijn een prachtige toevoeging aan je sieradencollectie. De oorhangers combineren de levendige kleur van rode kralen met het delicate ontwerp van bloemvormige details, wat zorgt voor een perfecte balans tussen speelsheid en elegantie.

  • € 13,95

    Zwarte oorhangers in bloemvorm. Deze elegante zwarte oorhangers in de vorm van een bloem stralen verfijning en een vleugje mysterie uit. De subtiele bloemblaadjes vormen een prachtig, tijdloos ontwerp. De diepzwarte kleur geeft de oorbellen een moderne, edgy look die perfect is voor wie een statement wil maken zonder te veel op te vallen. 

  • € 13,95

    Stijlvolle zwarte oorringen met een unieke patroon. Deze zwart gekleurde oorringen zijn een verfijnde toevoeging aan je sieradencollectie. Het opvallende patroon geeft deze oorringen een unieke twist, waardoor ze perfect zijn voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden. Door de neutrale kleur zijn ze eenvoudig te combineren met elke outfit, van...

49 - 72 van 1873 items

Menu

Recent bekeken

Geen artikelen