Zilverkleurige oorhangers met een sierlijk hart

185185

8720994021165

New product

Zilverkleurige oorhangers met een sierlijk hart

  • De lengte van deze oorbel is circa 5.30 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

More details

€ 5,95

De levertijd van deze zilveren oorbellen is 6-7 werkdagen

- +

 
More info

Schitterende Zilverkleurige Oorhangers met Sierlijk Hart

Ontdek onze nieuwste toevoeging aan onze collectie fashion sieraden: de betoverende zilverkleurige oorhangers met een sierlijk hart. Deze prachtige oorbellen zijn een absolute must-have voor elke moderne vrouw die haar stijl wil verheffen. Maar wat maakt deze oorhangers zo bijzonder?

Een Tijdloos Design voor Elegante Vrouwen

Onze zilverkleurige oorhangers met sierlijk hart zijn ontworpen met oog voor detail en vakmanschap. Het sierlijke hartvormige ontwerp voegt een vleugje romantiek en elegantie toe aan elke outfit, of je nu een avondje uit gaat of je dagelijkse stijl wilt upgraden. De subtiele glans van het zilverkleurige metaal geeft deze oorbellen een tijdloze uitstraling die nooit uit de mode raakt.

Vraag:

Hoe kan ik deze oorbellen combineren met mijn dagelijkse look? Antwoord: Deze oorhangers passen perfect bij zowel casual als formele outfits. Draag ze met een eenvoudige blouse en jeans voor een chique alledaagse look, of met een elegante avondjurk voor een glamoureuze uitstraling.

Vraag:

Hoe kan ik de levensduur van deze oorhangers verlengen? Antwoord: Om de oorbellen in optimale staat te houden, vermijd contact met water, parfum en chemische stoffen. Bewaar ze in een sieradendoosje wanneer je ze niet draagt en poets ze af en toe op met een zachte doek om hun glans te behouden.

Bestel Nu en Straal in Stijl

Mis deze kans niet om jezelf of een geliefde te verwennen met deze prachtige zilverkleurige oorhangers met een sierlijk hart. Bestel ze vandaag nog en straal in stijl waar je ook gaat. Verrijk je sieradencollectie met dit tijdloze juweel en laat je persoonlijke stijl schitteren.

 
Data sheet
Gewicht20gr.
Lengte5.30 cm
Breedte4.20 cm
TypeSteker
MateriaalAluminium
Lengte oorbel5 - 6 cm

Accessories

Menu