Catalog

Aanbiedingen
Categories
Type
Materiaal
Afwerking
Manufacturer

Oorbellen

Oorbellen zijn van alle tijden en worden gedragen door zowel mannen als vrouwen. Online kun je veel soorten oorbellen kopen. Denk aan oorhangers, oorstekers, oorclips en creolen, met bling of zonder, kleine oorbelletjes of lange oorjuwelen. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, DeOorbel heeft altijd hét trendy juweel dat je zoekt! Als online oorbellen winkel hebben we namelijk een groot aanbod aan oorringen. Wij kunnen niet zonder en helpen jou ook graag aan de mooiste items. Oorjuwelen in overvloed

per page
Showing 193 - 216 of 2850 items
  • € 3,95

    Oorbellen zomerbloem - zwart De lengte van deze oorbel is circa <> cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 3,95

    Sierlijke witte bloem oor stekers voor elke gelegenheid. Deze verfijnde witte oor stekers in de vorm van een bloem zijn een prachtige toevoeging aan elke sieradencollectie. Met hun delicate bloemvorm en elegante witte kleur voegen deze oor stekers een vleugje frisheid en charme toe aan elke outfit.

  • € 3,95

    Oorbellen zomerbloem - oranje De lengte van deze oorbel is circa <> cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 3,95

    Oorbellen zomerbloem - roze De lengte van deze oorbel is circa <> cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 3,95

    Prachtige Fuchsia Bloemetjes Oor stekers. Deze schitterende fuchsia kleur bloemetjes oorbellen zijn een ware blikvanger. De intensieve fuchsiakleur geeft een opvallende touch aan elke outfit, perfect voor een avondje uit of een speciale gelegenheid. De delicate bloemen vormen een elegant en speels ontwerp, ideaal voor modebewuste vrouwen die een statement...

  • € 3,95

    Oorbellen zomerbloem - blauw De lengte van deze oorbel is circa <> cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 3,95

    Oorbellen zomerbloem - groen De lengte van deze oorbel is circa <> cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 3,95

    Oorbellen zomerbloem - paars De lengte van deze oorbel is circa <> cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 13,95

    Goudkleurige oorhangers met witte bloemendetails. Voeg een vleugje verfijning toe aan je sieradencollectie met deze prachtige goudkleurige oorhangers, versierd met delicate witte bloemen. Deze oorbellen combineren de klassieke uitstraling van goud met de subtiele schoonheid van witte bloemen.

  • € 13,95

    Sierlijke oorringen met paarse bloemdecoraties.Deze verfijnde goudkleurige oorringen met gekleurde bloemetjes zijn een must-have accessoire voor elke modebewuste vrouw. De subtiele bloemetjes voegen een speelse en toch elegante touch toe, perfect voor zowel dagelijkse outfits.

  • € 13,95

    Stijlvolle oorbellen met blauwe bloemenaccenten. Deze oorbellen combineren de warme glans van goud met de serene schoonheid van blauwe bloemen, wat zorgt voor een unieke en stijlvolle look. Perfect voor zowel alledaagse outfits als speciale gelegenheden.

  • € 16,95

    Goudkleurige oorringen met kleurrijke bloemen details. Deze prachtige oorbellen combineren het tijdloze ontwerp van oorringen met een speelse en kleurrijke twist. De bloemen zorgen voor een vrolijke en unieke uitstraling, perfect voor elke modebewuste vrouw die houdt van een vleugje kleur in haar sieradencollectie.

  • € 16,95

    Goudkleurige oorringen met kleurrijke bloemenaccenten. Deze verfijnde goudkleurige oorringen met gekleurde bloemetjes zijn een must-have accessoire voor elke modebewuste vrouw. De subtiele bloemetjes voegen een speelse en toch elegante touch toe, perfect voor zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheden.  

  • € 20,99

    Stijlvolle Zilverkleurige Schakel oorbellen Deze langwerpige zilverkleur schakeloorbellen zijn een perfecte aanvulling op je sieradencollectie. De elegante schakels zorgen voor een verfijnde en moderne uitstraling, ideaal voor zowel dagelijkse outfits als voor speciale gelegenheden.

  • € 17,95

    Zilverkleurige Oorbellen met Dubbele Hartjes Voeg een vleugje romantiek toe aan je look met deze prachtige zilverkleurige oorbellen. Het dubbele hartjesontwerp straalt elegantie en liefde uit, perfect voor elke gelegenheid. De oorbellen zijn zorgvuldig afgewerkt en stralen in het licht, waardoor ze een schitterende aanvulling zijn op je sieradencollectie.

  • € 11,95

    Elegant en Uniek Design Deze goudkleurige schelpvormige oorbellen zijn de perfecte aanvulling op elke sieradencollectie. Het unieke ontwerp, geïnspireerd door de natuurlijke vormen van de zee, geeft een verfijnde uitstraling aan elke outfit. Ideaal voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden, deze oorbellen stralen elegantie en stijl uit.

  • € 22,95

    Stijlvolle Lichtroze Vierkante Oorhangers Maak een statement met deze lichtroze vierkante oorhangers. Gemaakt van hoogwaardige glaskralen, stralen ze elegantie en verfijning uit. De subtiele roze tint combineert moeiteloos met elke outfit, van casual tot chic. Perfect voor dagelijks gebruik of speciale gelegenheden.

  • € 3,95

    Elegante Rode Druppelvormige Oorhangers Deze prachtige rode druppelvormige oorhangers zijn een stijlvolle toevoeging aan je sieradencollectie. Met hun verfijnde ontwerp en opvallende rode kleur trekken ze gegarandeerd de aandacht. De oorhangers zijn gemaakt van hoogwaardig metaal en bevatten een schitterende glazen steen die elegantie uitstraalt.

  • € 3,95

    Witte druppel oorhangers De lengte van deze oorbel is circa 2.45 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 3,95

    Groene druppel oorhangers De lengte van deze oorbel is circa 2.45 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 11,95

    Stralende goudkleurige oorbellen met strass steentjes en klavertje vier Deze prachtige goudkleurige oorbellen met strass steentjes en een charmant klavertje vier zijn een must-have voor elke modebewuste vrouw. Het glinsterende strass steentje zorgt voor een elegante touch, terwijl het klavertje vier symbool staat voor geluk en positieve vibes.

  • € 22,95

    Groene oorhangers in de vorm van een hart en een ster. De lengte van deze oorbel is circa 2.50 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij. De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

  • € 19,95

    Goudkleurige oorringen met roze bedel, kralen en parel. De lengte van deze oorbel is circa 5.50 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij.

  • € 17,95

    Goudkleurige oorhangers met een paars hartje en kralen. De lengte van deze oorbel is circa 3.50 cm. Voor oren met gaatjes. De oorbellen zijn nikkelvrij.

Showing 193 - 216 of 2850 items

Menu

Recently Viewed

No products